Mozaik Showbizz

'Cure' podaci

'Poslao je ekipu žestokih momaka...': u aferu koja trese regiju uključen i Karleušin otac, bivši policijski inspektor?

'Cure' podaci

Informacije o preljubu Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa "isplivale" su najprije na društvenim mrežama, da biih potom mediji, najprije srpski, potom i ostali iz regije, vjerno prenijeli. Komentari se gomilaju, afera kao da ne jenjava, unatoč nimalo suptilnim optužbama glavne akterice da se nju linčuje javno i da to čine upravo - mediji.

Za cijelo to vrijeme društvene mreže bukte od "prepucavanja" na relaciji Karleuša - Vranješ, kao što se i javljaju prijepiske nekadašnjeg para za vrijeme ljubovanja; u to su vrijeme oboje bili u braku i s djecom, ne iznenađuje što se afera odvijala daleko od očiju javnosti.

 

Kako je sve otpočelo i zašto je jedan od poznatijih parova na srpskoj estradi uopće dopustio da im prividno idealan brak poljulja "neki tamo nogometaš", pitaju se pratitelji na društvenim mrežama dok dodatne informacije samo "cure" u javnost, via najčitaniji tabloidi, Kurir i Blic. Prijepiske, eksplicitne fotografije, sva sila privatnih podataka.

Tako je i posljednja u nizu "usmenih predaja", nakon one da ni Karleušin suprug, Duško Tošić nije sasvim čist, te da i on ljubuje s prelijepom manekenkom Sofijom Milošević, izišla na uvid čitateljima, a ona uključuje Karleušinog oca.

Procurile snimke iz beogradskog kluba: jedna od najljepših žena u regiji oštro demantirala ljubovanje s Karleušinim mužem, no ovaj video ne ide joj u prilog

Navodno je gospodin Dragan Karleuša, bivši policijski inspektor, prijetio navodnom ljubavniku svoje kćeri prije nego što su eksplicitne fotografije uopće izašle u javnost, piše Kurir.

"Dragan je poslao ekipu žestokih momaka koje poznaje još od ranije i rekao im kakav problem ima. Oni su odmah sjeli u automobil i uputili se glavnom gradu Republike Srpske ne znajući da Ognjen nije tamo. U njegovoj obiteljskoj kući zatekli su roditelje i njegovu suprugu Danijelu s njihovim djetetom. Riječ je o ljudima koji i po izgledu odaju utisak opasnih momaka, što je bilo dovoljno da se Vranješeva porodica uplaši za svoju, a prvenstveno njegovu sigurnost", kaže navodno upućeni izvor za Kurir.

Komentari na internetskim stranicama i forumima sugeriraju da je moguće da je "poruka" gospodina Karleuše ipak zastrašila inače jezičavog nogometaša, budući da navodna snimka seksa između njega i pjevačice nikada nije ugledala svjetlo dana.

Naslovnica Showbizz