Mozaik Showbizz

Skandal trese regiju

Procurile snimke iz beogradskog kluba: jedna od najljepših žena u regiji oštro demantirala ljubovanje s Karleušinim mužem, no ovaj video ne ide joj u prilog

Skandal trese regiju

Skandal koji problematizira ljubavni život srpske pjevačice Jelene Karleuše ne jenjava, dapače, ima potencijal pretvoriti se u estradnu trakavicu epskih razmjera.

Kako i ne bi kada ima sve potrebno: neke od najpoznatijih estradnih i sportskih ličnosti u regiji, seks, prevaru, eksplicitne snimke, poruke... A sada je u priču upletena i - četvrta osoba. Poznata srpskoj i regionalnoj javnosti, pa i šire.

'Cijela Srbija je vidjela njegovu golu ženu s klincem koji je u nogometu sinonim za lijevo smetalo': beogradski izvori tvrde da suprug pokreće razvod od Karleuše

Riječ je o prelijepoj manekenki Sofiji Milošević koju brojni medij proglašavaju i jednom od najljepših žena u susjednoj nam državi, a ona je navodno u ljubavnoj vezi s Karleušinim mužem, "prevarenim" nogometašem Duškom Tošićem. Podsjećamo, pjevačica ga je prevarila s kolegom Ognjenom Vranješom, poznatom inače po kontroverznom ponašanju.

Snimke preljuba kao i prijepisku vidjela je cijela regija, sablažnjavajući se nad eksplicitnim fotografijama Karleušinog međunožja i žaleći prevarenog Tošića. Obitelj se zaputila na odmor u Japan, činilo se da su dramu odlučili ostaviti iza sebe i poraditi na odnosima - otputovali su zajedno sa svoje dvije djevojčice.

No uskoro su počele glasine i o Tošićevu navodnom "šaranju". Zgodni je nogometaš, naime, no samo navodno, u vezi s modelom Sofijom Milošević. Iako je manekenka takve "osude" oštro odbacila (pa i potvrdila na svojemu Instagram profilu), danas tabloidi u Srbiji vrve od snimki navodnih preljubnika u zajedničkom društvu.

Potencijalni par zabavljao se u istome društvu u jednome beogradskom klubu što je očigledno iz snimke koja je "procurila". Jasno da materijal nije potvrda preljuba, barem ne toliko očita kao Karleušine fotografije (iako pjevačica još uvijek tvrdi da su lažne), ali društvene mreže još su se jedan put "upalile". Čeka se reakcija nekog od aktera ovog ljubavnog četverokuta...

Naslovnica Showbizz