Mozaik Showbizz

NOVI PAR NA SCENI

Nakon raspada braka, Antonela mu je vratila vjeru u ljubav: između dvoje pjevača iz 'A strane' planule iskre strasti, hit emisija iznjedrila veliku romansu

NOVI PAR NA SCENI

"Zajedno su radili na snimanjima HRT-ove glazbene emisije A strana, ali i na pjesmi s kojom su se prijavili na glazbeni festival Dora 2019, a zagrljeni su proveli i Novu godinu na dubrovačkom Stradunu.

Prijatelji i kolege svjedočili su i njihovom prisnijem zbližavanju, koji uključuju i poljupce na prisavskim hodnicima i sasvim je izvjesno da su glazbenici Antonela Đinđić i Marko Kutlić - novi domaći ljubavni par!", piše Gloria.

Riječ je o mladim glazbenicima koje je najšira publika upoznala kao sjajne interprete u popularnom HTV-ovom glazbenom formatu koji se, na žalost brojnih gledatelja, za ovu sezonu prestao snimati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonela Đinđić - Nela🌙 (@neladindic) on

Ženskoj publici Marko Kutlić itekako je poznat i od ranije, kao bivši frontmen grupe "Pravila igre" osvojio je nježniji spol mlađe generacije.

Ipak, samo su najupućeniji znali za privatne probleme koje je Kutlić prolazio sredinom prošle godine, kad se raspao njegov brak u kojem je 23-godišnji pjevač dobio i dva sina.

Pjevačica bujne kovrčave kose, koju gledatelji "The Voicea" dobro pamte iz sezone 2015. godine, na pitanja o vezi s Markom novinarima Glorije je odgovorila:

"Nazvala sam Marka, razgovarali smo o tome i dogovorili se da naš privatni život nećemo komentirati...".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A u prolazu me dotakne miris noći i kaže

A post shared by Antonela Đinđić - Nela🌙 (@neladindic) on

Jednako tako, sudeći po objavama, o svojoj intimi ne žele pretjerano svjedočiti ni na društvenim mrežama.

Zanimljivo je, ipak, kako fanovi Marka Kutlića, koji održavaju profil na Instagramu Marko Kutlić Najbolji, očito podržavaju ljubavni izbor svog idola, pa su tako uz Antonelinu jučerašnju objavu komentirali:

"Super izgledaš draga Nela. Upravo gledamo A stranu...".

 

Naslovnica Showbizz