Mozaik Showbizz

Ispod radara

Svjetski poznata ljepotica podrijetlom iz Hrvatske provela vikend u Dalmaciji, a jednim se potezom zamjerila Bračanima

Ispod radara

Stana Katić jedna je od rijetkih holivudskih zvijezda koja podrijetlo vuče iz Hrvatske, a o istome rado govori i "njeguje" ga. Ne prođe, naime, dulji period da glumica ne posjeti domovinu svojih roditelja, a prošli je vikend provela na Braču, sasvim ispod radara.

Poznata domaćoj publici najviše po svojoj ulozi u seriji "Castle" koja se prikazuje i na našemu TV programu, ljepotica je svoj boravak u Dalmaciji zabilježila i na Instagramu, a njenim su se "gostovanjem" pohvalili i neki domaći portali.

"Hrvatska je divan dio svijeta, posebno Dalmacija, fantastična je. Uzbuđena sam svaki put kad idem onamo uživati i družiti se s obitelji i prijateljima. Doista spektakularan dio svijeta", ispričala je ozarena Stana za Brač online.

 

Posebno su je na otoku oduševili Muzej ulja u Škripu i Kamenoklesarska škola u Pučišćima, odakle je i objavila snimku kojom se pak uspjela nekima i zamjeriti...

Sve od puste brige, dakako. Njeni su joj pratitelji tako zamjerili što prilikom klesanja bračkoga kamena nije stavila zaštitne naočale. Jasno da su se svi u komentarima "zakačili" upravo za tu grešku.

"Lol, pa mogla si staviti rukavice", "Nemoj tako, oko ćeš izbiti!", "A gdje su ti zaštitne naočale", pišu joj, iako je jasno da je klesanju prionula isključivo za potrebe snimanja. Svakako, malo opreza, nikad dosta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⚒Considering new career moves. ⚒

A post shared by Stana Katic (@drstanakatic) on

Naslovnica Showbizz