Mozaik Showbizz

NIŠTA DEKOLTE

Na ovoj ćete fotografiji Hanu jedva prepoznati: u hit kombinaciji sezone izgleda senzacionalno, a otkriva i u koji se novi biznis upustio njezin dragi

NIŠTA DEKOLTE

Bez obzira na udarne adute svoje fizičke prezentacije, oči u kojima koristi leće u boji, usne i obilje make upa, komade odjeće u kojima ističe svoje tjelesne atribute, Hana Rodić, koju je tv publika upoznala u "Gospodinu Savršenom" fanove je oduševila potpuno drugačijim izdanjem.

Naviknuti vidjeti je mahom u uskim, kratkim, dekoltiranim i izazovnim komadima, teško je bilo iti zamisliti osvajačicu Gospodina Savršenog u nekoj ležernijoj, profinjenijoj opciji, pa je iznenađenje time svima bilo veće.

Hana Rodić u top kombinaciji sezone, onoj čipkaste suknje i đempera, naprosto izgleda senzacionalno dobro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@story.hr

A post shared by HANA RODIĆ (@hanii_official) on

"Ovdje si jako lijepa", "Savršena", "Prekrasna", "Kao iz nekog modnog kataloga"... tek su neki od ispisanih komentara na društvenim mrežama, koje je podvukao Goran Jurenec, jednostavno ustvrdivši "Moja".

A da je Hana, koja se u strastvenu vezu s "Gospodinom Savršenim" upustila tek nakon izlaska iz showa, i dalje Goranova svjedoče njezini brojni statusi, između ostalih i onaj u kojem je otkrila novi poslovni projekt svog voljenog.

"Goran Jurenec pokreće svoju stranicu, bravo ljubavi" - obznanila je Hana, otkrivajući u kratkom teaseru da će njezin dečko podučavati svoje pratitelje kako steći i održavati dobar fizički izgled.

"Model up your life" - poziva, naime, Jurenec, u sportskim tajicama bez majice odrađujući sklekove.

 

 

 

Naslovnica Showbizz