Mozaik Showbizz

'Vlaji na snigu'

Drnišanka rastura na skijama, ali nekima je samo do pokazivanja: poznate Hrvatice otkrile pratiteljima kako guštaju na snijegu

'Vlaji na snigu'

Neki zbog snježnih radosti, neki da budu viđeni i provedu se s ekipom - bilo kako bilo, dobar dio Hrvata uputio se tradicionalno na skijanje u prvim tjednima siječnja. A na skijalištima diljem Europe ne nedostaje poznatih lica.

Slavne Hrvatice iskoristile su malo godišnjeg odmora i malo temperaturnih šokova kako bi i na snijegu pokazale da imaju stila, a neke se hvale i sportskim umijećima.

A Ecija Ojdanić stvarno se ima čime pohvaliti. Nakon istrčanog maratona, pokazala je da joj i snježni sportovi leže, a nasmijala je pratitelje i prigodnim hashtagom "Vlaji na snigu".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ne’š ti malo vitra na stazi🤣! #samoraliceimi#vlajinanasnigu #winterholiday

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic) on

 

I Lana Klingor otkrila je da rado "boarda", doduše zbog ozljede koljena ove godine s nešto manjim intenzitetom. Svakako, u austrijskom Obertauernu pokazuje svu svoju ski opremu i gušta s obitelji.

 

I Anja Alavanja Romac s obitelji uživa u Austriji. U svojim je objavama pokazala "sunčanu stranu skijanja", budući da ih je vrijeme, očigledno, "počastilo" blagošću i idealnim zimskim uvjetima.

 

A Iva Radić i Iva Šarić pak, odlučile su u snijegu uživati u od jučer kompletno zabijeljenoj domovini. Radić se uputila na Plitvice i pokazala da je modno osviještena u svakom trenutku, pa i na minusima. U pitoresknom pejzažu nemoguće je ne gledati njen "outfit", a slično je postigla i Šarić u modroj bundici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ma kakvi hladno 🤪

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀I V A • R A D I Ć (@iva___radic) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I V A 🌷 (@_iva_saric_) on

 

Naslovnica Showbizz