Mozaik Showbizz

Novi kalendar

Licemjerje Lidije Bačić: kolegice proziva zbog golotinje i nemorala, a sama se fotografira u lascivnim pozama i badiću raširenih nogu

Novi kalendar

Lidija Bačić jedna je od rijetkih domaćih pjevačica koje se mogu pohvaliti vlastitim kalendarom, sigurno je jedina koja će objaviti dva zaredom.

Nakon velikog uspjeha serije fotografija za svaki mjesec u 2018., Lille je, naime, najavila sljedeći kalendar, kako sadašnjim vlasnicima ne bi ostalo valjda prazno mjesto na zidu koji je prethodni krasio. Ovaj put fotografije su nešto drugačije, ali podjednako atraktivne i seksi.

Kao "setting" Splićanka je odabrala plažno šikarje, a jedina fotografija koju je zasad podijelila s fanovima naslovna je i otkriva temu ovogodišnjeg kalendara: Lille u kupaćem kostimu.

 

Podsjećamo, prošle je godine pozirala u korzetu i gaćicama na haubi automobila, a oni kojima su već dojadile provokativne fotografije, ove su se godine još jedanput ugodno iznenadili. Lidija reklamira i automobilske akumulatore u istom izdanju s malim zaokretom, pa se smiješi s brojnih jumbo plakata diljem države i pozdravlja prolaznike dekolteom.

No iako zna da će već u sljedećoj objavi reklamirati svoj novi kalendar, a zna i kakav je kalendar - pozira u kupaćem kostimu i štiklama, s nogama raširenim preko debla, Lidiju to ne spriječava da proziva ostale kolegice zbog njihovih aktivnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ciakautokalendar #prosinac2018 #lidijabacic #istasiglas

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile) on

Nema "sex tape"

Ne samo da u objavama kritizira svoje kolegice koje koriste photoshop kako bi se "popravile" za javnost, pa ima i prikladni hashtag #neverphotoshop, već ih je prozvala i zbog "golacanja".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile) on

 

"Ovo je jedini sex tape koji ćete vidjeti od mene. Ni sasvim gole i degradirajuće slike nećete doživjeti... Ovo iživljavanje na svim pjevačicama mora prestati... to što je netko nekad nešto učinio ili bio nepažljiv - ne znači da bi i ostali to sebi dopustili. Znači, kad izađe nekome nova pjesma ili slika... ne pišite kao bez mozga: "Ništa od toga dok ne snimiš filmić na jahti"... "Skini se gola kako se slavna kolegica skinula"..."Sve ste vi iste"... Nismo!", pisala je tako nedavno Splićanka.

"Od mene nećete nikada dobiti više od dobro odmjerenih showbizz fotki koje koristim za društvene mreže ili koncertne nastupe... ali i nista manje od dobrih pjesama i dobrih koncerata. Poštujem sebe, svoju obitelj i neke granice neću prijeći... kao i mnoge kolegice... Zato... otkačite od samopouzdanih žena koje same grade svoju karijeru i malo stanite na loptu. Primitivno je etiketirati cijelu profesiju zbog pojedinaca..", zaključuje u istoj objavi.

U sljedećima sebe pak "instalira" na zid automehaničarke radnje, ispisuje si datume koncerata po nogama pozirajući u gaćicama i nudi kalendar pun izazovnih poza, dekoltea i raširenih nogu. Ali sićušni bikini na "planetu Lille" je sasvim prihvatljiv, seksualne poze također, a čini se i osuđivanje drugih žena koje se bave istim/ sličnim aktivnostima na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#lillesmartart #planetlille #istasiglas #lidijaposvuda

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile) on

Dobila podršku

Zanimljiva je naročito ova zadnja stavka budući da je ne tako davno javnost tresao sukob između splitske pjevačice i komentatora društvenih zbivanja Bruna Šimleše. Profesionalni "ljubavolog" napao je tada Lillu što šalje krivu poruku djevojčicama obnažujući se pretjerano na koncertima i stavljajući sav svoj "ulog" na svoj atraktivni fizički izgled.

Brojni su tada Lidiji pružili podršku, uključujući i neke njene kolegice. Svatko se ima pravo, pa i bez obzira na mladost i atraktivnost, odijevati po želji, pokazivati po želji i zbog toga ne bi trebao trpjeti uvrede niti poniženje "moralno superiornih" koji nose dovoljno duge suknje sukladno nekim imaginarnim općim uvjetima, bio je opći zaključak.

Bačić je zgodna i seksi, ima dobar glas, ma cijeli je "paket", pisalo se po društvenim mrežama, opominjući uz to neopreznog Šimlešu koji je odabrao krivu temu u koju će ubosti.

Što je to nedugo nakon natjeralo Lillu da se okrene protiv tih istih koji su joj pružili podršku? Pjevačica se nikada nije osvrnula na to, zauzeta je promocijom kalendara, koncertima i objavama na društvenim mrežama.

Možda bi dugoj listi aktivnosti trebala dodati i javno iskazivanje tolerancije i podržavanje uspješnih žena, što je navodno jedino što traži od drugih sama za sebe.

Naslovnica Showbizz