Mozaik Showbizz

gerarde, neće to ići baš tako...

Putin se narugao Amerikancima, Hollywoodu i njihovim filmovima: Mislite da bi američka nuklearna podmornica mogla ući u našu bazu!? Kakva besmislica...

gerarde, neće to ići baš tako...

U hollywoodskom akcijskom trileru "Hunter Hiller" Gerard Butler glumi kapetana američke podmornice i, uz pomoć američkih specijalaca, spašava ruskog predsjednika, inače taoca "odmetnutog" ruskog ministra obrane koji je izveo državni udar i planira izazvati Treći svjetski rat.

Netko se od novinara napokon usudio postaviti pitanje stvarnom ruskom predsjedniku Putinu u vezi premise tog filma koji je u kina krenuo krajem listopada.

Putin je mirno slušao o ministru negativcu i njegovoj otmici predsjednika kao plodu mašte hollywoodskih scenarista, ali je izgubio mirnoću kad je došlo do toga da je američka nuklearna podmornica ušla u vojnu bazu na Arktiku.

 

– U čiju bazu? Našu bazu? To je već nevjerojatan scenarij. Znanstvena fantastika! Pa dva mala čamca koja je SAD poklonio Ukrajini nisu prošla kroz Kerčki tjesnac, a vi biste da američka nuklearna podmornica uđe u našu bazu! Bezvezan film – ocijenio je Putin.

A što je o "Hunter Killeru" zapisao naš filmski kritičar, možete pročitati OVDJE

Naslovnica Showbizz