Mozaik Showbizz

ZNA SE

Hoće li mu vitka linija donijeti političku karijeru? Kandidat 'Života na vagi' iznenadio sve: ušao u HDZ i poručio hejterima da ga ostave na miru 

ZNA SE

Marko Kregar posvetio se, izgleda, politici. Profil na Instagramu bivšega kandidata reality showa "Život na vagi" sugerira da je proveo dan na izboru za šefa Mladeži HDZ-a. Pokraj fotografije sa zamjenicom predsjednika Mladeži HDZ-a Ivanom Župan, 28-godišnji Kregar zapisao je "Bilo kuda mali šef svuda".

Kregar je inače aktivan na Instagramu. Preko te društvene mreže obratio se i "hejterima" kad su sipali "hejt" nakon njegova prekida s Filomenom Roglić, kolegicom iz "Života na vagi".

"Pošto čitam jako puno loših komentara na račun mene oko prekida s Filomenom, pa da se obratim tim velikim manekenima, mudracima i pametnim ljudima koji su postigli najviše u životu to što su dobili sestru u unu... Pa eto, samo da vam kažem da ništa drugo ni ne očekujem od ljudi koji nemaju život pa samo tipkaju po društvenim mrežama... Živite svoj život i pustite druge da žive svoj život... Hejteri, volim i ja vas jer ste jadni, pa vas uz to i žalim", piše Kregar.

Naslovnica Showbizz