Mozaik Showbizz

Kakvo blještavilo

Najljepšu mladenku na svijetu oduševio svekrvin poklon: o ovoj će se svadbi dugo pričati, pogledajte dijelić atmosfere s luksuzne fešte

Kakvo blještavilo

Svadbena svečanost glumice Priyanke Chopre i njezina odabranika Nicka Jonasa nastavlja se drugi dan zaredom u Choprinoj rodnoj Indiji, a više od izdanja u kojima su zasjali mladenci, javnost bruji o poklonu koji je mlada dobila od - svekrve.

Riječ je, naime, o naušnicama vrijednim nevjerojatnih 80.000 dolara, a koje je prelijepoj Indijki poklonila Denise Jonas, majka njenog odabranika. Dizajn potpisuje luksuzna draguljarska kuća Van Cleef & Arpels; naušnice "Snowflake" izrađene su od žutoga zlata i od čak 170 dijamanata iznimne kvalitete i čvrstoće.

Što se obreda tiče, i Priyanka i Nick su željeli da on odražava obje kulture. Sve je počelo jučer ceremonijom "puja" održanoj u kući mladenkine majke, zatim je uslijedio "sagneet", dio svečanosti na kojoj mladenkina obitelj pleše, te ceremonija "mehendi" u sklopu koje se mladenki iscrtavaju tradicionalne henna tetovaže na dlanovima i rukama. Potom je izvršeno kršćansko vjenčanje koje je vodio Nickov otac Paul Kevin Jonas, nekadašnji svećenik.

 

Danas je na redu hinduistički dio obreda na kojemu će se Jonas i Chopra još jednom zavjetovati jedno drugome na vječnu ljubav, a "fešta" se i dalje odvija u Palači Umaid Bhwan, u mladenkinom rodnom gradu Jodhpuru, iznad koje se jučer prolomio nevjerojatan vatromet jednom kad su mladenci rekli "da".

 

Naslovnica Showbizz