Mozaik Showbizz

Finalistica 'Supertalenta'

'Kad drekneš, utjeraš strah u kosti...': ljepotica iz Zenice blokirala od treme, pogledajte kako se snašla i što joj je poručio žiri

Finalistica 'Supertalenta'

Adna Šestić (19) iz Zenice je izvedbom pjesme "Da sam ja netko" grupe Indexi, oduševila žiri Supertalenta, te publiku čiji su je glasovi plasirali direktno u finale.

-Svaku pjesmu pjevaš na svoj način. Imaš tu umiljatost u glasu, a kad drekneš, onda utjeraš strah u kosti svojim načinom pjevanja - opisao je njen nastup Davor Bilman.

Martina Tomčić (43) je rekla kako na Adnu gleda kao na veliku divu.

- Vrlo vješto manipuliraš nama, što je dobro. Ne znam što ti meni svaki put napraviš... Ježim se kad netko divno pjeva, ali tebe drugačije čujem. Smirena si na sceni, a imaš jako puno energije. Ti moraš biti u finalu - rekao je Janko, te ustao i zapljeskao joj.

-Trema me blokirala, pa sam morala malo improvizirati i nisam otpjevala kao što bi inače, ali ne mogu reći da sam nezadovoljna - rekla je finalistica

Nakon nastupa skromna Adna je dodala da još uvijek nije shvatila što se dogodilo i da joj treba malo vremena da joj ta informacija dođe do mozga.

Naslovnica Showbizz