Mozaik Showbizz

OPRAŠTAJU SE

Preminula od gripe? Hollywood šokirala vijest o smrti glumice koja je pronađena mrtva u 48. godini, svi je pamte po dugoj vezi i djeci s P. Diddyjem

OPRAŠTAJU SE

Američku i svjetsku javnost šokirala je vijest da je glumica Kim Porter u 48. godini života umrla od komplikacija prouzročenih gripom.

Kako javljaju mediji poput portala TMZ, Kim Porter se liječila posljednjih nekoliko dana, ali se stanje dramatično pogoršavalo. U srijedu navečer otišla je rano na počinak i više se nije probudila. Ujutro su je mrtvu našli članovi obitelji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Halloween 2018 RUN-DMC

A post shared by Kim Porter (@ladykp) on

"Tužnog srca potvrđujem da je Kim Porter preminula. Molim da se poštuje njezina privatnost i privatnost njene obitelji" - riječi su kojima se obratila Cyndi Berger, glasnogovornica P. Diddyja.

Najširoj javnosti je Kim Porter najpoznatija i kao dugogodišnja djevojka repera P. Diddyja. Proveli su zajedno 13 godina, te imaju blizanke i 11-godišnjeg sina Jessieja.


Na Instagram profilu na kojem je Kim Porter zadnju objavu imala 6. studenog, slijevaju se izrazi šoka, tuge i nevjerice, nježnih i lijepih riječi o pokojnici.

"Ovo mi je slomilo srce. Bože, čuvaj njezinu djecu i daj njezinoj cijeloj obitelji snage" - napisala je Missy Elliot.

"Počivaj u miru. Bila si voljena" - poručio joj je 50 Cent na Twitteru.

Kim Porter je najčešće objavljivala pozitivne i poticajne misli o životu, posebno posljednjih mjeseci, zbog čega je vijest o njenoj smrti još više potresla njezine pratitelje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Sunday 🙏🏾

A post shared by Kim Porter (@ladykp) on

 

 

Naslovnica Showbizz