Mozaik Showbizz

a GDJE JE JOHNNY DEPP?

Svjetska premijera bez jednog od glavnih protagonista: pogledajte tko je bio najčudnija pojava na crvenom tepihu

a GDJE JE JOHNNY DEPP?

Jedino Johnny Depp, koji nije sudjelovao ni u bilo kakvim drugim promotivnim aktivnostima, nije bio na svjetskoj premijeri filma "Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela" održanoj u četvrtak navečer u Parizu u kojemu se i odvija radnja nastavka hita iz 2016. godine

Johnny glumi Grindelwalda, a mnogi su kritizirali J.K. Rowling, autoricu "Harryja Pottera" i "Čudesnih zvijeri" zbog angažiranja poznatog glumca nakon što je bio osumnjičen za obiteljsko nasilje. Razlog zašto Depp nije bio na premijeri nije obznanjen, ali su crvenim tepihom prošetali svi ostali glavni protagonisti.

Uz elegantnog Eddieja Redmaynea, koji ponovno glumi Newta Scamandera, bila je supruga Hannah Bagshawe koja je za tu prigodu odjenula haljinu brenda Dior koju krasi niz leptira načinjenih od perja. Zoe Kravitz, koja je bila u društvu zaručnika Karla Glusmana, nosila je usku svjetlucavu crnu haljinu s ružičastim gornjim dijelom koji se na leđima vezivao u veliku mašnu.

Puno opušteniji bio je Jude Low koji glumi mladog Albusa Dumbledorea, ali zvijezda večeri bio je ekscentrični Ezra Miller koji se pojavio u čudnovatoj crnoj "haljini" koja nalikuje proštepanom poplunu, s kapuljačom i crnim rukavicama, te tamnocrvenim ružem na usnama. Autorica J.K. Rowling bila je vrlo elegantna u zelenoj haljini, a njen suprug Neil Michael Murray nosio je kilt.

Prvi film franšize "Čudesne zvijeri" zaradio je 812,5 milijuna dolara, a i nastavak će sigurno biti vrlo uspješan.

Naslovnica Showbizz