Mozaik Showbizz

'ŽIVOT NA VAGI'

Solinjanina Ivana rasplakale žena i kći, a natjecatelji mu ispekli rođendansku proteinsku tortu: evo i recepta za sjajnu slasticu koji mnoge zanima

'ŽIVOT NA VAGI'

Natjecatelj "Život na vagi", Solinjanin Ivan Matas, u showu je proslavio rođendan. Keti se dosjetila da mu naprave proteinsku tortu, pa se s Alenom primila posla.

Ekipa je Matasa u dnevnom boravku dočekala s pjesmom, a kad je uslijedila video čestitka od supruge i kćeri, potekle su i suze.

'Ne mogu zatrudnjeti...':  sinoć su grcali u suzama, večeras će i povraćati, fizički dril nakon intimnog otvaranja dotući će natjecatelje 'Života na vagi'

Natjecatelji su sinoć morali svoje najčešće izgovorene razloge za nebrigu o vlastitom izgledu i zdravlju, poput "nemam vremena, nemam novca, nemam podršku" napisati na zastave, koje su ponijeli u šumu gdje su ih čekali Sanja i Mario.

Mario im je objasnio kako im je jedini zadatak popeti se na brdo u Samoboru, gdje se nalazi Stari grad, i baciti svoje isprike u smeće, te se spustiti na svoju početnu poziciju.

Natjecatelje večeras očekuje vaganje i prvo ispadanje iz showa, a evo kakve su prognoze gledatelja i reakcije na ovogodišnje "borce za zdravi život".

"Svi su super, samo sam primijetila da jako malo prikazujete Ninu, a cura je super, dajte i njoj pozornost" - obratila se gledateljica RTL televiziji.

"Cura je predobra i još mi je draža s obzirom na ono što je doživljavala u školi, jer sam i ja donekle doživljavala sličnu stvar" - solidarizirala se i druga.

"Grupa prekrasnih ljudi!", "Super ste, ne znam tko mi je draži od koga..." - navode gledatelji na Facebook stranici showa.

Prognoze gledatelja zasad "vide" da bi Irena mogla večeras napustiti show... 

 

 

 

 

Proteinska torta by Keti

Sastojci:

3 jaja

1.200 gr svježeg sira

mjerica proteinskog praha vanilije

- 100 ml sirupa agave

Sve pomiješati zajedno i peći na 175 stupnjeva, oko sat vremena...

Dobar tek!

 

 

Naslovnica Showbizz