Mozaik Showbizz

JAVILA SE

Nikolina otkrila s kim uživa na poznatim splitskim skalama otkad Otta nema, pa počastila pratitelje senzualnom fotografijom

JAVILA SE

"Split je prekrasan, ima predivnih lokaliteta za popiti piće, ići na kavu. Ali s obzirom na gradove iz kojih smo Otto i ja došli, puno je usporeniji. Fjaka, tako vi to kažete. Čuli smo već i tu riječ, laganini. Polako. Dobro, polako ćemo..." - komentirala je Nikolina Pirizović za "Slobodnu Dalmaciju" friško po dolasku u Split.

Riječanku je tv publika upoznala kao vrsnu natjecateljicu u showu "Tri, dva, jedan kuhaj!", te partnericu kulinarski talentiranog Otta Grundmanna.

Nikolina se, čini nam se, sasvim udomaćila u Splitu i prihvatila njegov ritam "dobro, polako ćemo...".

Makar takav ugođaj ostavlja fotografija koju je, nakon višemjesečne apstinencije na društvenim mrežama, objavila na svom profilu na Instagramu, a na kojoj uživa na poznatim splitskim skalama, onima na dnu Marulićeve ulice, prije izlaska na Voćni trg.

Uz status "Moj svijet", Nikolina je objavila fotografiju s dvije prekrasne kujice.

 

My 🌍

A post shared by Nikolina Pirizović (@nikolinapirizovic) on


"Krasne curkice!" - oduševljeno je komentirala Loreta Bačić, Zadranka koju je publika također upoznala kao simpatičnu sudionicu showa "Tri, dva, jedan kuhaj!".

Na drugoj fotografiji, Nikolina pozira na lokaciji na kojoj se stječe dojam da malo odmara od ritma u kuhinji splitskog restorana, u koju je stigla na poziv Ivana Pažanina.

Gdje je Nikolina, što se dogodilo s projektom s Pažaninom? Otto se javlja iz Rotterdama i puno je toga, čini se, novoga

Odjevena tek u ogrtač, Nikolina je pozirala na prozoru s kojeg puca pogled na more i jedrilicu i tek kratko poručila: "Odmor za dušu".

Odmor za dušu

A post shared by Nikolina Pirizović (@nikolinapirizovic) on

 

 

 

Naslovnica Showbizz