Mozaik Showbizz

'Drž' se reketa'

'Pjevam s mojom ljubavi... Pokrijte uši!': pokušaj Novaka Đokovića da 'rasturi' Oliverov najveći hit zvuči nemilosrdno, neki komentari pratitelja su brutalno iskreni

'Drž' se reketa'

Kako su nimalo suptilno primijetili njegovi fanovi, Novak Đoković od svojega se pjevanja sigurno ne bi proslavio, a ni kruha najeo. Nisu se svi rodili baš sa svakim talentom, a da je na polju glasovnih sposobnosti ostao dobrano zakinut, pokazao je srpski tenisač svojom posljednjom objavom na Facebooku.

Sa svojom suprugom Jelenom odmarao je nakon napornog radnog dana, treninga i stresova, a par je odlučio proveseliti se malo uz glazbu. Simpatični Đokovići nisu se zamarali okruženjem, osvjetljenjem, a ni samim zvukom, već su od srca "zatulili" jednu od Oliverovih najpoznatijih pjesama, "Trag u beskraju".

Za one koji bi se potencijalno mogli pobuniti da ne zvuče baš najbolje, uputio je Novak upozorenje u objavi...

"Nakon dugog, vrućeg i uspješnog dana, nema boljeg načina da se odmorim nego zapjevati s mojom ljubavi. Nismo najbolji u ovome, ali svakako smo se zabavili pokušavajući. Ovo nam je jedna od najdražih pjesama.

Ostavio je trag u beskraju, a mi sa svakom njegovom pjesmom koju pjevamo činimo taj beskraj bogatijim. Nakon dugog, ali uspješnog dana, karaoke u dvoje uz omiljene pjesme. Pokrijte uši!", našalio se Đoković na kraju.

Ipak, njegovi su se fanovi pokazali brutalno iskrenima u komentarima, pa su tenisaču bez pardona rekli što ga ide. Sve u najboljem duhu, naravno...

"Katastrofa ste", ispalio je, kao iz topa, prvi.

"Drž' se ti reketa zemljače, nećeš se ti od pjevanja kruha najesti!", našalio se drugi.

"Pa ne može Bog dati sve talente jednom čovjeku", zaključio je potom netko.

Nekima se izvedba ipak svidjela, a kako i ne bi, kad je sve u kompletu beskrajno simpatično i iskreno...

"Kako ste vi slatko blesavi", "Oliver bi bio ponosan", "Nole ti si legenda", pišu mu pratitelji.

Naslovnica Showbizz