Mozaik Showbizz

Prava Dalmatinka

'Hvala Bogu ne moram obrađivati fotke kao sve...': Lille pozirala u kupaćem kostimu u kojem je snimila i spot, poslala i urnebesne poruke

Prava Dalmatinka

Lidija Bačić i ovog se vikenda stigla okupati unatoč činjenici da je odradila dva koncerta, a vrijeme ju i nije baš počastilo sunčanim suncem. Kako, pitate se?

Splićanka je sve objasnila u svojoj objavi. Ona slobodnoga vremena ima viška, na pretek čak, a sve zato što ne mora razbijati glavu problemima s kojima se muče obične smrtnice. Gušta, opali fotku i objavi, bez da ju je prethodno dorađivala.

I malo po malo, nakupi se sigurno par sati, pa i kvalitetno popodne slobodnih minuta koje bi inače bile utrošene na photoshop čarolije. Pa prave Dalmatinke, ako ćemo se još malo povesti objavom poznate Splićanke, požure na more, a ne smetaju im čak ni oblaci.

"Tko radi, ne boji se gladi! Ipak, između 2 koncerta u 2 dana... nađem način da uživam u kupanju... Nitko ne voli more kao mi-Dalmatinci i Dalmatinke! Volim našu obalu, ali uvijek su to uvale gdje me nitko ne vidi i mogu uživati u ljepoti Jadrana... Meni ni oblaci danas ne smetaju jer volim mir i sol na svojoj koži... Znam da se neki slikaju po jahtama i sa koktelima... neka im...
Ja volim svoju publiku i svoje pjesme... to mi je dovoljno... ne patim od lažnog glamura... u našoj zemlji trebaš biti lud pa da nisi socijalno osvješten. Hvala Bogu... ne moram obrađivati fotke kao sve... samo guštam... takva sam kakva sam... i volim sebe", zaključila je Lille na svome "planetu" na Instagramu.
 

 

Tko radi ne boji se gladi🔥 Ipak, između 2 koncerta u 2 dana ...nađem način da uživam u kupanju... Nitko ne voli more kao mi-Dalmatinci i Dalmatinke :) Volim našu obalu🇭🇷 ali uvijek su to uvale gdje me nitko ne vidi i mogu uživati u ljepoti Jadrana ;)... Meni ni oblaci danas🌤 ne smetaju jer volim mir i sol na svojoj koži... Znam da se neki slikaju po jahtama i sa koktelima...neka im... Ja volim svoju publiku i svoje pjesme...to mi je dovoljno...ne patim od lažnog glamura...u našoj zemlji trebaš biti lud pa da nisi socijalno osvješten 😉 Hvala Bogu..ne moram obrađivati fotke...samo guštam...takva sam kakva sam..i volim sebe💪 #planetlille #istasiglas #nevereverphotoshop #lidijavjerojatnonajboljapjevačicauhrvatskoj #lidija6godina570koncerata #lidijaposvuda

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile) on


Nismo mogli u cijeloj priči ne primijetiti i nove "hashtagove" koje je pjevačica zakačila uz objavu, neki od njih stvarno su urnebesni.

Cijelu seriju fotki odradila je, inače, u kupaćem kostimu u kojem je nedavno i snimila spot za pjesmu "Tri minute", a kojim su se mnogi iznova oduševili.


Naslovnica Showbizz