Mozaik Showbizz

Treba pokazati zube

Ne bi se svatko usudio napraviti ovo što je Viktorija Rađa na odmoru, neki su joj i zamjerili, a slavna prija poručila: Baš ti paše!

Treba pokazati zube

Kada negdje otputujemo, činimo i ono što nam kod kuće ne bi inače palo na pamet. Jasno, uvjeti su drukčiji, pa nam je i stav malko ležerniji... Tko mi što može, pa na odmoru sam!

Iako kod kuće ne bi ni imala priliku, ono što je Viktorija Rađa napravila na svome putovanju, svakako spada u kategoriju "ludo hrabra". Pohvalila se time i na svome Instagramu, iako ima neko vrijeme da je sa suprugom Dinom bila na Tajlandu.

Ako je vjerovati fotografiji, Rađa je ušla u kavez s tigrovima, a jednoga je čak i pomazila. Fotografija je utoliko bolja i iz razloga što je tigar u trenutku "slikavanja" razjapio čeljust i - zijevnuo, pokazavši pritom svu raskoš svojih očnjaka. 
 

 

#tb #thailand #loveanimals #tigers 🐅❤️

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

 

Zamjerili su joj neki, ipak, tu njenu hrabrost. Jasno nam je valjda svima da nitko ne bi prišao divljemu tigru, kao i da su životinje namijenjene za fotografiranje s turistima često poluuspavane i drogirane, ali nije propustila jedna pratiteljica to ipak istaknuti u komentaru.

"Ali taj tigar je u kavezu i drogiran da bude pitom", tužno je primijetila.

Ostali s tim nemaju problema, tigar je ionako samo "ukras" na Instagram fotki. "Baš ti paše!", dobacila je tako Rađi prijateljica kreatorica Matija Vuica, kao da komentira kakav modni dodatak.

 

Naslovnica Showbizz