Mozaik Showbizz

Nikad tanja

'Jedi malo više kolača... Što si to učinila od sebe?': pratitelji zabrinuti za zdravlje naše manekenke, fotografijama s ljetovanja ponovno šokirala

Nikad tanja

Koliko god ona uporno ponavljala da je dobro i da je zadovoljna svojim tijelom, najnovije fotografije Nine Morić po tko zna su koji put izazvale zabrinute komentare njenih obožavatelja.

Manekenka, budimo realni, izgleda suviše tanko čak i za svoje pojmove. Zašto ustraje u tom "looku", mnogima nije jasno, no to što je njoj dobro, očito nije dovoljan razlog da se neki pratitelji suzdrže od komentara. Tako da se na Nininom Instagram profilu zadnjih dana vode prave rasprave.

Ideali ljepote, obline, mršavost i standardi koji su nam nametnuti - svaka se tema tamo već iscrpila, no ima onih koji i dalje guraju po svome, i nakon kolektivnog zaključka da se o ukusima ne raspravlja.
 

 

Sii una roccia e non un sasso che rotola.

A post shared by Nina Moric (@nina__moric) on


"Nina, jedi malo više kolača. Bila si prelijepa. Što si to učinila od sebe? Daaaj malo više kalorija. Inače gledam te odavde iz Istre, draga si mi. Znam kroz što si sve prolazila. Želim ti od srca sve najbolje", poručila joj je jedna, zabrinutija od svih, pratiteljica.

Talijani pak, osim jednog bezobzirnog komentara da je "osušena", Nininu novu figuru pozdravljaju komplimentima. 

"Koja prekrasna žena!", "Zavidnici, pogledajte se u ogledalo!", udaraju kontru vjerni fanovi, kojih je Nina u svojih dvadesetak godina manekenske karijere u Italiji itekako prikupila.
 

 

 

Buonanotte.

A post shared by Nina Moric (@nina__moric) on

Naslovnica Showbizz