Mozaik Showbizz

VELIKE PROMJENE

'Uskladila sam razum, srce i nagone i opet sam sama': Lana Jurčević iznenadila intimnim priznanjem, ali i hlačama koje otkrivaju previše

VELIKE PROMJENE

"Neke stvari čekaš cijeli život i nikad ti ne pokucaju na vrata. Neke ljude ne očekuješ u svom životu, ali predivno je kada se pojave. I ostanu.

Neke snove sanjaš cijeli život i možda se dogode u trenutku kad si već pomalo na njih zaboravio... nevjerojatno je koliko se život mijenja i što ama baš nikad ne znamo što će nam se dogoditi sutra, ali moram reći... lijepo je nekako sve, osjećam da sam se malo usidrila, uskladila razum, srce i nagone, izbrusila intuiciju do ogrooomnih razina, iako mi je oduvijek bila najbolja prijateljica.

Sretna sam. Možda bolje reći mirna, ali i dalje nenormalno znatiželjna. Nadam se da ste i vi barem nešto od toga. Ako niste, bit ćete. U to ime, opet sam se sama. Slučajnost ili ne... tko zna" - objavila je Lana Jurčević na svom profilu na Instagramu, otkrivajući kako su joj se u životu dogodile velike promjene.

Obožavatelji su odmah iskoristili priliku za "ulet".

"Ako si slobodna, i ja sam!" - ponudio se mladić.

"Lipa i zgodna uvik" - pohvalio je, očito, Dalmatinac.

Žene su pokazale suosjećanje:

"Dobrodošla u klub samih...".

Osim ljubavnog statusa, veliku su pažnju izazvale i hlače Lane Jurčević. nekih se nisu previše dojmile, pa su komentirali: "Liči na kulenovu seku!".

Ipak, našlo se i oduševljenih:

"Koje hlače, vau!", "Ovo su one koje sam željela..." - priznale su očito smjele djevojke.

 

Neke stvari čekaš cijeli život i nikad ti ne pokucaju na vrata. Neke ljude ne očekuješ u svom životu, ali predivno je kada se pojave. I ostanu. Neke snove sanjaš cijeli život i možda se dogode u trenutku kad si već pomalo na njih zaboravio... nevjerojatno je koliko se život mijenja i što ama baš nikad ne znamo što će nam se dogoditi sutra, ali moram reći... lijepo je nekako sve, osjećam da sam se malo usidrila, uskladila razum, srce i nagone, izbrusila intuiciju do ogrooomnih razina, iako mi je oduvijek bila najbolja prijateljica. Sretna sam. Možda bolje reći mirna, ali i dalje nenormalno znatiželjna. Nadam se da ste i vi barem nešto od toga 💕 Ako niste, bit ćete ✨⭐️✨ U to ime, opet sam se sama ✂️. Slučajnost ili ne... tko zna 😇 📸 @bozena.alajbeg 👭💕/ 👖@fashionnova

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Naslovnica Showbizz