Mozaik Showbizz

DOTLE JE DOŠLO

'Pokazuješ dupe, jer nemaš lice!': obožavateljice Lepe Brene međusobno se žestoko posvađale oko toga je li pjevačica lijepa ili 'plastična', a sve zbog jedne slike 

DOTLE JE DOŠLO

Lepa Brena sa suprugom Bobom Živojinovićem uživa na odmoru u popularnom resortu Asort Beach Negril na Jamajci koji je, sudeći po objavama, vrlo popularan među dobrostojećim familijama i iz Srbije.

Pjevačica se svojim obožavateljima javila na Instagramu, a svojim izdanjem sa zalizanom kosom, bez uobičajene grandiozne scenske frizure, uspjela ih je zadiviti, razočarati i - posvađati!

Da je "ljepota u oku promatrača" puno se puta dokazalo "na terenu", a i ovaj slučaj ilustrira upravo to.
Jedni su Brenu ishvalili zbog prirodnog izgleda, a drugi joj prigovorili "količinu plastike". Na kraju su se neki od njih međusobno pošteno izvrijeđali.

 

Jamaica👍💋❤️🤨😬🍷💪🙋‍♀️

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on


"Breno, jesi ostarila...", kaže jedna, "Brenice moja lijepa️" napiše ispod druga, "Ima li još negdje gdje nije stavila plastikarije?" upitala je treća. I malo, pomalo, zahuktao se "rat".

"Pa naravno da je ostarila. Svi starimo, to je prirodno. Zašto da se skrivaju godine i bore? Svako normalan treba biti ponosan na svoje godine. Važno je da čovjek ima dušu, iskrenost, karizmu..." - pokušala je diplomatski izgladiti stvar jedna gospođa.

Druga se nije dala.

"Više joj lice ne podnosi taj botoks" - podvukla je.

Druga drugačiji pogled ima: "Brčanko moja, ne treba ti fotoshop kao ostalim guskama s estrade...".

A kad je jedna ustvrdila da "zaista ne razumije ljude koji napadaju odmah ove koje kažu kako jest, da je žena ružna", vojska poklonika beogradske pjevačice stala je na njenu stranu.

"Ove tzv. dame koje ružno komentiraju neka "okače" svoje zadnjice, jer drugo ništa i ne znaju, nemaju čime drugim da se pohvale. Svaka čast za gđu Brenu, nikoga nikad nije dirala i živi svoj život." 

"Pokazuješ dupe, jer nemaš lice! Sram te bilo." - prisnažio je gospodin.

Žestoki sukob nastavio se i dalje...

 

Jamaica😬🙋‍♀️👍❤️💋😂😍

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Naslovnica Showbizz