Mozaik Showbizz

NALJUTILA SE

Nives Celzijus održala lekciju 'matorim frajerima koji misle da imaju šarma' i žele šetati klinke, jer su 'sve iznad 30 stare i histerične'

NALJUTILA SE

Nives Celzijus je negdje nečija izjava očioto silno ražestila (nije precizirala o kome je riječ), a uostalom takav stav svi često znaju čuti ili osjetiti u okruženju, pa se svakako ima na što referirati.

Uz fotografiju na kojoj leži na podu i zijeva "umirući od dosade", pjevačica je navela sljedeće:

"Čitam, ovi neki 'matori' frajeri koje je život možda i pomazio, ali majka priroda baš i nije, ali oni si baš umislili kako im godine idu u prilog i daju im na šarmu.

E pa oni bi šetali neke klinke, jer kao sve ovo iznad 30 su debele, opuštene, stare i histerične ženturače, koje bi se udavale.

Da li je tim likovima netko objasnio da te debele, opuštene, stare i histerične ženturače nisu u ponudi, jer one šetaju one mlade, lijepe, utegnute, u naponu snage frajere???" - poručila je Nives, te apostrofirala:

"Jedina razlika je što ti "matori" moraju bespogovorno plaćat pića, večere, putovanja i sl. kako bi vodali te klinke, a te "matore" i dalje vode frajeri koji ni u kojoj prilici ne dopuštaju da izvade novčanik."


Pratitelji pjevačice na njeno su referiranje različito reagirali, većina ju je dakako podržala.

"Neka si im rekla, jer nije u šoldima sve! A to jedino imaju, samo što mi matore možemo zaraditi same i za cugu i večeru i ostalo, pa nam takvi "frajeri" NE trebaju" - napisala je pratiteljica, na što joj je Nives uzvratila:

"Ma tu čak nije stvar u parama, već je stvorena ta neka nerealna slika kak frajer iznad 40 je u najboljim godinama, a žena iznad 40, babac. Realna slika je kak su "babci" pokupile najbolje frajere, a frajeri u 40-ima i dalje se bave komentiranjem "ofucanosti babaca" i količinom celulita na njihovim debelim bedrima".

Dijelu čitatelja ipak nije bio jasan smisao Nivesinog statusa, pa je jedan od njih ustvrdio:

"Znači, kako god okreneš, muškarac stari ili mladi uvijek će morati plaćati da bi imao lijepu ženu pored sebe", na što je pjevačica pokušala "okrenuti da ne zagori".

"Ja bih to rekla ovako, pravi muškarac ce uvijek osjećati poriv da plati i ugodi ženi, prava žena će pronaći način da ga preduhitri"...

Na to se nadovezao još jedan pratitelj, pa napisao: "Muški vole da ih žene preduhitre, jer time pokazuju da su spremne kroz život zajedno sudjelovati u svemu...a ne samo da čekaju da im se sve cijeli život nosi na tacni...". 

Jedan je Dalmatinac iskoristio je prigodu da poentira svoj stav:

"Privlačnost i lipota ljudi ne leži u godinama, jer ima dosta muškaraca i žena koji izgledaju puno bolje u 30. i 40. od 20-godišnjaka, tako da je sve to relativno. Ali tebi i ostalima ipak preporučujem da se držite svojih vršnjaka i garantiram vam da ćete se puno bolje slagati s nekim tko je vaša generacija, ili nekih 5,6 god više ili manje...".

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on 

 

Naslovnica Showbizz