Mozaik Showbizz

BUJA FAN ZONA

Za Vrsaljkom ne lude samo Hrvatice, na veliko mu udvaraju Talijanke: Želim biti tvoja mala prijateljica...

BUJA FAN ZONA

Nisu samo Hrvatice i navijačice hrvatske nogometne reprezentacije izgubile glavu za Šimom Vrsaljkom, zbog kovrčavog Zadranina "u afan padaju" i Talijanke, a otkad je ponio dres "Intera" može se očekivati samo da fan zona i dalje raskošno buja.

Fascinantno je kojom brzinom Šimini pratitelji na Instagramu reagiraju na svaku njegovu objavu, nije prošlo ni 5 minuta od objave fotografije s, kako je pojasnio, "svojim malim prijateljem", a već je ispratilo preko 30 tisuća "lajkova", te sei ispisalo preko 260 komentara.

 

@sirotti2008 con il mio piccolo amico 😁❤️

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on


"I ja bih voljela biti tvoja mala prijateljica" - laska mu naočita Talijanka.

Priliku na Šimkinom terenu brzo je iskoristio Talijan, pa joj se odmah ubacio: "Možeš biti moja prijateljica..."

'Pojest ću ga!', 'Alo, presavršen si!': Vrsaljko uzeo u ruke dres i napravio urnebes; Reakcije koje Zadranin izaziva među ženama čisto su ludilo

"Zašto si tako savršen?!", "Najslađi od svih", "Dala bih sve na svijetu da sam na dječakovom mjestu", "I ovo malo dijete je sretnije od mene", "Da sam barem tu"... - izmjenjivale su se u komplimentima Talijanke i Hrvatice, među kojima je nekima zasmetalo zašto Vrsaljko piše statuse na talijanskom, a ne na engleskom jeziku.

Talijanski navijači od našeg proslavljenog beka imaju sasvim druga očekivanja:

"Želimo te gledati na terenu!", "Igraj sljedeću utakmicu", a nisu ga zaboravili ni navijači "Atletica".

"Nedostaješ..." poručuju mu.

Za prepostaviti je da se Vrsaljkova supruga Matea već koliko-toliko navikla na obožavanje koje prati njenog Šimu. On je na Instagramu tijekom ljeta pokazao tko je centar njegovog svijeta...

 

Naslovnica Showbizz