Mozaik Showbizz

Omiljena 'štacija'

'Večer u prekrasnom društvu': jedna od najmoćnijih žena na svijetu uživa u Dalmaciji s poznatim prijateljima, pogledajte kako se ekipa zabavljala po Gradu

Omiljena 'štacija'

 Nema tko nije ovoga ljeta posjetio Dubrovnik. Sudeći prema količini svjetskih "celebrityja", ovaj naš grad na obali je još uvijek nezaobilazna ljetna "štacija" turista diljem svijeta.

Neki se u njega rado i vraćaju. Oprah Winfrey, jedna od moćnijih žena u Americi i lice s ekrana koje je uvelike oblikovalo današnje poimanje TV programa, a godinama i uveseljavalo gledatelje diljem svijeta, sa svojom je ekipom stigla u Grad kako bi malo odmorila.

S njom je stigla i njena vječna kompanjonka Gayle King, a cure su došle u pratnji Giancarla Giammettija, počasnog predsjednika brenda Valentino, na čijoj luksuznoj jahti i obitavaju tijekom boravka na Jadranu. A ugodnim druženjem pohvalila se i Diane von Furstenberg, modna kreatorica i Oprahina stara prijateljica.
 

 

An evening in Dubrovnik with a great woman I am proud to call a friend @oprah

A post shared by Privategg (@giancarlogiammetti) on


"Večer u Dubroviku u društvu predivne žene koju s ponosom mogu nazvati prijateljicom", napisao je Giammetti na Instagramu.

Ekipa se fotografirala i u centru grada, a njihova simpatična objava obišla je društvene mreže gdje su komentatori oduševljeni ležernošću i veselom atmosferom koja je očigledna. 
 

 

Sunday afternoon walk in Croatia ! @oprah @gayleking

A post shared by @ therealdvf on


A tko zna, voditeljica se možda odluči u Dubrovniku i zadržati neko vrijeme. Prema pisanju The Dubrovnik Timesa, prije nekoliko godina je razmatrala opciju kupnje kuće u samome centru Grada, po cijeni od pet milijuna dolara, a nakon bajkovitog odmora, možda se konačno i odluči za to.

 

Naslovnica Showbizz