Mozaik Showbizz

stalno su skupa...

Što će reći Rozga? Nagađanja o vezi poznatog glazbenika i zgodne voditeljice sve su glasnija, je li riječ o novoj ljubavi?

stalno su skupa...

Nije trebalo proći dugo da krenu šuškanja o potencijalnoj ljubavnoj vezi glazbenika Stjepana Hausera i voditeljice Fani Stipković.

Sve je započelo kada su zajedno stigli na posljednji ispraćaj Oliver Dragojevića u Veloj Luci, inače rodnom mjestu lijepe voditeljice. 

Kada je nedugo poslije toga pulski bistro Valli Delicious Authentic Food and Bar objavio njihovu zajedničku fotografiju, nagađanja su postala sve glasnija.

- Naši gosti Stjepan Hauser i Fani Stipković uživali su sinoć uz istarsko vino Legovina Nobile i jadransku ribu, a mi smo uživali u njihovom društvu - stoji ispod fotografije ovog dvojca.
 

 


I sama Fani je na svom Instagram profilu objavila video na kojem Hauser svira te poručila: "zatvorite oči i pustite da vas glazba oslobodi".
 

 

 


 

 

Cijelu priču dodatno su začinile objave Fanine prijateljice Jennifer Bianchi s kojom su ovog ljeta zajedno družili.

- Volim hrvatski život! Protekle večeri s predivnom Fani Stipković i njezinim prijateljima - napisala je Jennnifer ispod fotografije, a budući da je i Hausera nazvala "prijateljem", nagađanja o ovoj ljubavnoj vezi definitivno nisu potvrđena.
 

 


Podsjećamo, Stjepan Hauser i Jelena Rozga prekinuli su vezu krajem prošle godine. Stipković je, pak, tajanstvena kada je u pitanju njezin ljubavni život i nastoji ga držati dalje od očiju javnosti.

 

 

Naslovnica Showbizz