Mozaik Showbizz

SAVRŠENO LJETO

'Na koga li je takav bećar, mamu joj njezinu!': drniška glumica se sjajno provela u gostima kod Doris Pinčić; Evo kako izgledaju dani s malom Gitom u ljetnoj oazi

SAVRŠENO LJETO

"Još jedna beba u obitelji! Gita, osim što je prelijepa, spava samo u maminom krilu, i dok joj tata pjeva! Na koga li je takav bećar, mamu joj njezinu? Uvik nam je predivno s vama. Kao u svim pravim familijama ..." - nije štedjela riječi hvale za popularnu Zadranku Doris Pinčić njezina drniška kolegica Ecija Ojdanić, koja je na svom profilu na Instagramu podijelila nekoliko fotografija odličnog provoda kod obitelji Rogoznica.


RTL-ova voditeljica očito uživa u jednom od najljepših ljeta u svom životu.

Na fotografijama koje dijeli sa svojim pratiteljima vidi se koliko gušta u "duplom majčinstvu. Malena Gita rođena prije nepuna dva mjeseca tako neodoljivo uživa u sigurnosti maminog mirisa i zagrljaja. Doris opet sa sinom Donatom dijeli gušte dokone šetnje ulicama rodnog Zadra. Gdje su odali počast nezaboravnom sugrađaninu.


Doris je orna i za morske radosti, jedan od objavljenih videa otkriva kako s vitalnom mamom uživa u skokovima s "mula".

 

Mama ❤ Klasika, u mnogocemu se ne slazemo i to vrlo vjerojatno zato sto smo slicnije nego si ja to mogu priznati i pojmiti. Ipak, kad maknemo te standardne zamke odnosa mame i kceri ostaje samo ono da joj se divim. Ona je i vise od mame sa velikim m. Tri puta mama, pet puta baka (a tek su joj 54 godine), nazalost podeblji karton s bolestima koje je muce ali ne da se nasa Vija .. Ne samo da se ne da, nego je ne trebas nagovarati da skace s mula, veseli se i smije kao da je malo dijete.. To njoj dodje poput terapije, cini mi se. Godine su zbilja samo broj, pogotovo kad uspijes usporiti vrijeme i uzivati u trenutku.. Slowmotion video by: #huaweip20pro #huaweitriplecamera #HuaweiHrvatska @huaweimobilehrv

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on


"Uvik nam je lipooo... Sad s Gitom bećarušom malom imamo sve.. Family je kompletna" - ne krije zadovoljstvo gledateljima omiljena voditeljica.

"Doris, sjajiš. Oduvijek si bila slatkica, sad si posebna, predivna" - ne štede na komplimentima njezini poklonici.

Doris im je otkrila kako je u Sukošanu naletjela na još jedno svima dobro poznato lice, ono Enisa Bešlagića...

 

Od svih mista di smo bili u Sukosanu naletili na @beslagicenis_jedini_pravi 😊

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

 

Naslovnica Showbizz