Mozaik Showbizz

Ljubav je na selu

'Neki muževi vode partnerice na Bali, Ibizu, mene moj na sajam u Benkovac': Drnišanka nasmijala društvene mreže fotografijom

Ljubav je na selu

Po ovako paklenim temperaturama koje su nas zadesile zadnjih tjedana svi sanjamo o odmoru na moru, daleko od užarenog grada, po mogućnosti u kakvom luksuznom ljetovalištu gdje će nam se servirati kokteli, a u sobama "pičiti" klima.

No svakome prema zasluzi, kako se našalila Ecija Ojdanić u svojoj posljednjoj objavi. Poznata drniška glumica je na godišnjem odmoru, ali umjesto da ga provede na Ibizi ili u kakvom drugom bajkovitom resortu, ona je ostala u "krajini", a završila je i na benkovačkome sajmu.

Svakog desetog u mjesecu, znat će svaki iskusni poljoprivrednik, okupe se u Benkovačkom selu ljudi pridošli iz svih dijelova Dalmacije, pa i šire, kako bi se opskrbili potrepštinama čiji raspon skoro pa ne poznaje granice - naći ćete tamo sitnice za kuću, alate, ali i živu stoku.

"Neki muževi vode svoje partnerice na Bali, Ibizu, Dubai i slične destinacije, a mene moj na sajam u Benkovac", požalila se Ecija u objavi koja je nasmijala njene brojne pratitelje. Glumica pozira s kravicom koja "kunja", a oštrome oku obožavatelja nije promaklo da glumica "super izgleda".

"Ljubav je na selu", dobacili su joj usput, a i ona se složila.
 


Za sajam je obukla prigodnu odjeću - kaubojski "outfit" i osmijeh od uha do uha pokazatelj su da je i kritika mužu samo jedna mala - šala.

 

Naslovnica Showbizz