Mozaik Showbizz

Ljuti komentari

'Mi volimo us**t pred kraj. Takvi smo. Neopisivo': poznata Splićanka napala Thompsona na društvenim mrežama, podržale je kolegice

Ljuti komentari

I Nataša Janjić navijala je za reprezentaciju, ali od nje nismo dobili nijednu objavu u kockicama, nijedno vatreno srce ni video s dočeka. Ona je to odlučila napraviti u privatnosti, ali jedan joj je detalj s jučerašnjeg dočeka toliko zasmetao da je odlučila progovoriti na društvenim mrežama.

Na svom je Facebooku glumica tako prokomentirala nastup Marka Perkovića Thompsona, koji je i prije nego što je zapjevao mnogima stao na žulj. Kao što po nekima Kolinda nije trebala grliti pomoćne suce, tako ni Thompson nije imao što tražiti u autobusu s reprezentativcima... 
 


A tu je žestoku raspravu zamijenila ubrzo jedna nova, malo manje oštra - ona o Thompsonovoj izvedbi. Janjićka je, bez pardona, potegla pitanje odabira glazbe na trgu, budući da su neke pjesme izostale, a drugih je, prema njoj, bilo "i viška"."Mi volimo us**t pred kraj. Takvi smo. Neopisivo", napisala je na Facebooku, da bi se uskoro nadovezale njene pratiteljice.

"Ma kad je već morao pjevati, makar da sluha ima!", podržala ju je glumica Tihana Lazović, a podvukla je i Jelena Veljača u svom stilu, "Ja sam malo u šoku koliko je on off tune".

Možda je najoštrija u svojoj kritici bila kći Zdenka Runjića, Ivana Runjić. "A nekad mu se i plaćalo da ne pjeva!", ispisala je i dobila lajk od ostalih dama.

 

 

 

Naslovnica Showbizz