Mozaik Showbizz

NAJJAČI ADUTI

Mirta Šurjak se pohvalila brutalno seksi fotkom u britanskom 'Sunu', navijače zanima zašto nema podrške 'vatrenima'?! 

NAJJAČI ADUTI

Britanski novinar Adrian Chiles, po ocu Englez, po majci Hrvat, u popularnom je tabloidu "The Sun" pisao u kakvoj se situaciji nalazi danas.

Premda je nanizao cijeli niz hvalospjeva o Hrvatskoj i vrlo strastveno isticao svoje osjećaje prema majčinoj zemlji, ipak je ustvrdio, onako po nogometnoj prognozi, zbog stila igre, kako u finalu vidi Englesku.

No napisao je i sljedeće:

"Ovo je moja 'win-win' situacija, tko god pobijedio, imat ću svoj tim u finalu Svjetskog prvenstva!"

Chiles se potrudio čitateljima prenijeti što više zanimljivosti i činjenica o ljepotama i vrijednostima Hrvatske, pa se među podacima da je u Hrvatskoj sniman Star Wars, Game of Thrones i Mamma Mia, da je izumitelj penkale Slavoljub Penkala Hrvat, kao i veliki Nikola Tesla, da zemlja ima 1,185 otoka i sunčanih dana više nego Sydney, našla i novinarka Mirta Šurjak koja je, kako je naveo, "postala internetska senzacija zahvaljujući fotografijama u bikiniju".


HTV-ova sportska reporterka s ponosom je istakla objavu na svom Instagram profilu uz status: "Kad izađete u jednom od najpoznatijih engleskih tabloida, The Sunu, 20 things you should know about Croatia".️

Premda su neki pratitelji atraktivnoj Splićanki spočitali da "nije baš na ponos izaći u The Sunu", druge je zanimalo kako nema podrške za nogometnu reprezentaciju.

"Kad će neki story ili slika kao podrška vatrenima?" - upitao je obožavatelj.

 

Naslovnica Showbizz