Mozaik Showbizz

Sve za dobitak

'Lagana pobjeda, ali će nam pilat živce...': Splićanka isprovocirala prognoze za sutrašnju utakmicu, otkrila i ritual koji je u njenoj kući obavezan

Sve za dobitak

Iako prognoze pred polufinalnu utakmicu Hrvatske i Engleske na Svjetskome prvenstvu zvuče otprilike isto, a kolektivni zaključak je da ćemo Otočane "gaziti kao plitak potok", nikad nije zgorega utvrditi gradivo.

Pa su i naše poznate face na društvenim mrežama već počele s upitima i prognozama, a jedna od njih je i Splićanka Maja Bajamić

"Sutra vas ja krstin na TV-u prije tekme. Amen. SRITNO NAŠI!! AJMOOOOOOOO!! Alo E, a kakve su prognozeee, da čujeeen", priupitala je obožavatelje.
 


Ovi su, kao iz topa, požurili s rezultatima u korist Hrvatske, a dosta ih predviđa i reprizu prethodne dvije utakmice...

"Opet će bit produžetci i mi ćemo dobit na penalima a oni će popušit", "Majo lagana pobjeda, ali će nam pilat živce i proći ćemo opet na penale 5 prema 3 za Hrvatsku", komentirali su.

Ostali se nadaju prolasku i bez penalnog stresa, a u predviđanjima nisu ni skromni. 3:0 odokativna je procjena, a uz "ritual" koji se izvodi u kući Bajamić još su sigurniji u to.

Maja je, naime, otkrila i kako njena majka prije svake utakmice pojedinačno "krsti" naše igrače, a kako to točno izgleda pogledajte u videu (treći po redu).
 

 

 

Naslovnica Showbizz