Mozaik Showbizz

SLATKI GRIJEH

'Vidim da mi podbradak dobiva sve izraženiju osobnost!': evo kako se poznata voditeljica zamamnim knedlama oprostila od uživanja u hrani

SLATKI GRIJEH

"Malo sam pretjerala u zadnje vrijeme s čipsevima u ponoć i oplemenjenim napolitankama, vidim da mi podbradak polako, ali sigurno dobiva sve izraženiju osobnost.

Zato od sljedećeg tjedna barem na dva tjedna stajem sa svim najfinijim, najljepšim stvarima i trudim se birat hranu od koje ne lebdiš kad ju pojedeš.

Fina je meni brokula, ne kažem da zdrava hrana nije fina, ali od nje ne lebdiš kao od drugih stvari.

Opraštam se od čarobne hrane uz ove predivne knedlice od šljiva i marelica. Sutra više nema. Izdržat ću do srijede..." - u svom je zabavnom stilu radijska voditeljica i komičarka Andrea Andrassy najavila svojevrsnu dijetu, kojoj se očito odlučila prepustiti prije epicentra vladavine kupaćih kostima.


Da joj kraj bude sladak, odlučila se pojesti kalorijsku bombu, ali to je točno ono što većina itekako dobro može razumjeti.

Andrassy ipak očito zna dobro izbalansirati zdravo i nezdravo i "povući ručnu" kad pretjera, jer svim njezinim fotografijama s hamburgerima i majonezama usprkos, ona jako dobro izgleda.

 

Jedan mali, sunčani throwback s Havaja 💕

A post shared by Andrea Andrassy (@andreaandrassy) on

Naslovnica Showbizz