Mozaik Showbizz

Ganule do suza

Na srpskom piru godine Nina Badrić zapjevala Oliverov hit, pomogla joj dirnuta Lepa Brena: 'Ajme, rasplakale ste me...'

Ganule do suza

Kada se kći jednog od najboljih srpskih nogometaša u povijesti udaje za vozača automobilskih utrka, zna se da će to biti pir za pamćenje, a ovaj je već proglašen i "svadbom godine" u susjednoj nam državi.

Ako ćemo vjerovati snimkama koje pristižu sa svih strana, poglavito s društvenih mreža poznatih dama iz regije, svadba Anje Stojković, kćeri Dragana Stojkovića Piksija i Huga Valentea nikoga nije ostavila razočaranim.

Hrvatice pohodile glamurozni pir; Iva Balent pozirala sa svojim idolom, a Nina Badrić sa srpskom folk zvijezdom

Naše su se poznate 'jetsetterice' pohvalile 'outfitima' i slavnim prijateljicama s kojima su se imale čast fotografirati i družiti, ali jedna od njih otišla je i korak dalje. Lepa Brena odlučila je zabilješke s ovog glamuroznog partyja podijeliti s pratiteljima, pa je objavila i snimku koja je mnoge dirnula u srce.
 

 

Sa dragom Ninom Badric...

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on


Zajedno s Ninom Badrić zapjevala je Oliverov hit 'Kad mi dođeš ti' i smočila svako oko u sali. I same su pjevačice bile dirnute vlastitom izvedbom, pa su se čeznutljivo gledale i na kraju zagrlile, dok su im glasovi podrhtavali u izvedbi.

Bilo je emotivno u svakome slučaju, a to su potvrdili i pratitelji.

"Ono kad Nina svojom jačinom i točnošću, a Brena nježnošću iznesu Olijevu pjesmu na jedan sasvim drugi fini način", "Božanstveno, sva sam se naježila!", "Ajme, rasplakale ste me", komentirale su pratiteljice.

Naslovnica Showbizz