Mozaik Showbizz

'3,2,1 KUHAJ'

Sjetili smo se gdje je i kako Antina Martina započela put prema TV slavi, biste li je prepoznali?! Splićanin Arsen Košta tada joj je bio posebno srcu mio 

'3,2,1 KUHAJ'

Martina Vlahinić iz Dubrovnika, natjecateljica u aktualnoj sezoni showa "Tri, dva, jedan kuhaj!" od prvog nam se trena činila odnekud poznata.

Ante s Pelješca ispalio novi biser: Ikebana? To je neka bosanska poštapalica biće!; Martina se hvata za glavu: Kuvaj, jadan ne bio...

No njezin dinamični odnos i kuhanje s partnerom Antom Toljem s Pelješca prebacilo nam je pažnju na aktualna događanja. 
A onda se upalila lampica: pa Martina Vlahinić je pred kamere zakoračila kao natjecateljica Big Brothera! Bilo je to prije 11 godina, u sezoni u kojoj se natjecao Arsen Košta, čiji je otac, istoimeni Arsen Košta također kuhao u "Tri, dva, jedan", tada je u BB kuću ušla i Vita iz Splita, Karlovčanka Maja-Paola, Sinjanka Senka...

"Biti izabrana između 7000 prijavljenih kandidata i dogurati korak do finala uistinu je veliki uspjeh u Big Brother showu. Svih 99 dana u kući za mene je bilo jedno veliko pozitivno iskustvo i presretna sam zbog svega" - izjavila je po izlasku za "Slobodnu Dalmaciju" Martina.

Dubrovačkoj partijanerici, kako je u članku bila predstavljena, srcu je najviše bio prirastao “splitski galeb” Arsen, za kojeg je ustvrdila kako je “mrga”, ali jedna velika duša od čovjeka. 

"Iako potječe iz dobrostojeće obitelji, njegova skromnost, osjećajnost i dobrota su me toliko privukli da ću bez razmišljanja kazati kako je upravo on moj glavni favorit za pobjednika u velikom finalu!" - otkrila je tada Martina Vlahinić.

Smijem se iz dubine duše: U Big Brother  bih se prijavila ponovno, ali sa željom da se u njemu nađe više zrelijih i ozbiljnijih kandidata

Za razliku od Arsena, za Sinjanku Senku Martina nije imala lijepih komentara jer bi, kako je tada rekla "i rođenu majku ogovarala".

Martina je po izlasku iz Big Brothera priželjkivala tv karijeru.
"Sa svojom pojavom i otkačenošću mislim kako bih se idealno snašla u ulozi TV voditeljice s kojom bi gledatelji definitivno umirali od smijeha!" - zaključila je.

Martina ipak danas za život ne zarađuje kao voditeljica, premda su joj kamere, očito, i dalje drage, nego je posao našla u turizmu, pa smo je tako uočili i na stranicama Bookinga, gdje oglašava apartman na Pelješcu.

Naslovnica Showbizz