Mozaik Showbizz

Rasplesana ekipa

Massimo za Valentinovo Splićanima priredio pravi show, a muškom dijelu publike podijelio je i nekoliko savjeta: To vas čini pravim gentlemanom!

Rasplesana ekipa

– Dobro večer Splite, želim vam najljepše Valentinovo. Živjela ljubav! – pozdravne su riječi Massima Savića koji je romantičnim nastupom razdragao oko pet tisuća posjetitelja koji su napunili Spaladium Arenu.

Dan zaljubljenih parovi su, ali i oni koji su stigli bez partnera, proveli uz bogati repertoar koji su priredili Massimo i njegov bend.

Splitskom Arenom lepršale su emocije i ljubavni hitovi, kao što su "U tvom poljupcu je za mene spas", "Iz jednog pogleda", "Oba nam srca spaja isti osjećaj", "Mogu čuti srcem", "Ljubit ću dok usne mi ne izgore", Azrina "Gracija", koju je Massimo izveo na svoj osebujan način i publici koja ga je pozdravila i ispratila gromkim pljeskom tako prenio emociju.

Dobro raspoloženi Massimo iskoristio je priliku i pozdravio Olivera Dragojevića te mu zaželio da se što prije vrati na pozornicu. Glazbenik se prisjetio i Arsena Dedića otpjevavši njegovu "Da mogu".

Gosti koncerta bili su članovi benda "Vatra", na čelu sa simpatičnim Ivanom Dečakom koji je odmah na početku popularnom pjesmom "Tango" zaželio svima sretno Valentinovo i mnogo ljubavi. Dečak i "Vatra" nakon uvod ponovno su se vratili na binu i izveli neke od svojih hitova. S Massimom su premijerno izveli i zajedničku pjesmu "Nama se nikud ne žuri", koja je oduševila rasplesane posjetitelje.

– Muškarac treba znati da se ljubav gradi i da drugoj osobi uvijek treba posvetiti pažnju, a ne uljuljkati se u lažni osjećaj – ona je sada moja. Poštovanje partnera, uvažavanje razlika, mogućnost razgovora, sve je to jako bitno, ali i sitnice, poput toga da dami pridržite kaput ili otvorite vrata. Sve te stvari, ujedinjene, čine vas pravim muškarcem i džentlmenom – izjavio je Massimo uoči koncerta.

Naslovnica Showbizz