Mozaik Showbizz

Neprepoznatljiv

Glavni zavodnik u Big Brother kući nekad je bio debeljko slomljena srca, a danas se hvali ljubavnim umijećima

Neprepoznatljiv

Luka Rok Medunović predstavio se publici Big Brothera kao veliki zavodnik i šarmer, a već se pohvalio i svojim brojnim uspjesima i ljubavnim umijećima. Nema te žene koju on (navodno) ne može zavesti, pa se već bacio na posao...

Luka misli da je najljepši i najbolji u Big Brother kući, a stanarke mu čak ne kontriraju u tome. Ušao je unutra sav ponosan, ali iza njegova pomalo arogantnoga stava krije se - slomljeno srce.

Mnogi će se iznenaditi, ali Luka je nekada bio punašni momak u sretnoj vezi. Svoju je djevojku lijepo, propisno, zaprosio, i ona je pristala. Priča iz bajke tu ipak završava, jer Luka je od svoje dugogodišnje djevojke, samo nekoliko dana nakon prošnje, dobio - nogu. 

Odustala je, ostavila ga, a on je odlučio poraditi na sebi. Kako drugačije, nego u teretani, pa je krenuo s bildanjem i novim režimom prehrane. Objavio nekoliko fotografija 'nekad i sad' i rekao, makar u sebi, 'eto ti sad na!'.

Moguće da je njegova bivša i požalila, jer Luka sada zaista izgleda odlično, a čini se, barem prema njegovim pričama, da su to primijetile i druge dame, jer zaveo ih je popriličan broj. 

Neki pak misle da je njegova umišljenost samo način da se 'obrani' i pokaže svima da je nedodirljiv...

„Vjerujem da mu je to hvalisanje obrambeni mehanizam jer on je inače jako drag i veseo, tako da vjerujem da će dogurati daleko ako pokaže svoju drugu stranu“ kaže Lukina bliska prijateljica Martina.

Za Luku bismo danas mogli reći, gledajući njegov profil na Instagramu, da je zaljubljen ponajviše i jedino u sebe, jer broj selfija koje objavljuje na dnevnoj bazi zbilja je van svake logike. Voli i zvuk svojega glasa, pa često snima i videa u kojima se smješka sebi u kameru, oduševljeno. Lijepo je biti zadovoljan sobom, a Luka je, čini se, to shvatio, primijenio, pa i pretjerao. 

 

Slomit cu kazaljke, kosmos ce cekati... ♡ 🌌

A post shared by Luka Rok Medunović & Picasso👣🐾 (@luka_rok) on

Naslovnica Showbizz