Mozaik Showbizz

'To mi jedino pomaže'

Marijana Batinić otkrila kako je riješila vlastitu borbu s kilogramima: Imala sam 15 kila viška, pred drugima sam se pravila da sam na dijeti... Ljudi su nemilosrdni!

'To mi jedino pomaže'

Marijana Batinić svojim stilom, ali i stasom, odaje dojam jedne od onih žena koje nikada nisu mučile muku s kilogramima. Neopterećena i uvijek vedra, i u emisiji 'Život na vagi' koju vodi gledatelji nikada ne bi pomislili da je i sama imala 'posla' s dijetama, gladovanjem i virenjem u hladnjak u 4 ujutro.

Sve je svoje probleme na tu tematiku Splićanka otkrila ekskluzivno za Gloriju.

"Nisam imala komplekse, ali uvijek sam se pravila da sam na dijeti. U biti, stalno sam pazila što jedem, a stalno sam jela. I onda u jednome trenutku, nije to baš pohvalno, sam se razbolila i kilogrami su otišli sami od sebe", priča Marijana.

"Ja u biti svaki dan vodim borbu s kilogramima. Sklona sam debljanju, gurman sam veliki i nikad se ne bih odrekla nečega na tanjuru, ali kad pretjeram, onda sljedećih nekoliko dana pripazim."

"Ono što je meni pomoglo - ja se skoro svaki dan važem", otkriva svoj 'trik' voditeljica. "Svaki dan stajem na vagu i sve je ok dok je vaga ok i dok su kilogrami zadovoljavajući, dok ne krenu dva-tri kila gore, onda se kao malo korigiram", priznaje.

Progovorila je i o tjednim obavezama, otkrila koliko često kuha ona, a koliko suprug, a prokomentirala je i kandidate 'Života na vagi'...

Naslovnica Showbizz