Mozaik Showbizz

Rat na Instagramu

Poznate Hrvatice znaju 'šta se cijeni', a nisu 'guzice i sise': naše se dame najviše hvale ovim dijelom tijela i ponosno ga pokazuju na plaži

Rat na Instagramu

Sudeći prema objavama na Instagramu, Hrvatice su jedva dočekale ljeto kako bi mogle pokazati svoja isklesana tijela. Cijelu zimu naporno su vježbale u teretanama kako bi se pohvalile na društvenim mrežama. No, među njima su se neke ipak posebno istaknule. Otkrile su svoju zavidnu liniju na plažama diljem Jadrana i zapalile Instagram.

Ana Gruica, Maja Šuput i Fani Stipković ljepotice su koje se ne prestaju nadmetati u tom "trbušnom prvenstvu". Ana je poznata kao obožavateljica vježbanja pa ni ne čudi kako se njezini trbušnjaci smatraju jednima od najboljih kod naših domaćih dama. No, za njom nimalo ne zaostaje ni vatrena Maja, koja ovo ljeto pohodi naše otoke sa svojom turnejom.Naporni nastupi drže je u formi pa Šuput često časti obožavatelje i pratitelje objavama u oskudnim izdanjima. Pratitelji se ne mogu odlučiti jesu li joj atraktivnije noge ili isklesani trbušnjaci. I Fani Stipković cijelu godinu marljivo trenira pa se mogu vidjeti i rezultati njezina rada. Objavom fotografija iz Vele Luke zadivila je fanove pa, i unatoč tome što je upravo proslavila 35. rođendan, izgleda zaista u formi.

Radijska voditeljica, lijepa Ivana Mišerić kotira kao jedna od najzgodnijih Hrvatica, a tome svjedoče svi njezini postovi od posljednjih mjeseci jer zgodna plavuša ne prestaje objavljivati fotografije s plaže u kojima izgleda izuzetno seksi. Ivana cijelo ljeto provodi na plaži pa Instagram fanovi ažurno prate njezin profil. Mišerić ima trbušnjake poput fitness-trenerice, a zna se kako ništa ne prepušta slučaju jer ekstra fit znači i ekstra trud. Ivana ne propušta svoje treninge, što je itekako vidljivo i to naočigled svih Ivaninih Instagram pratitelja.Njezina kolegica, televizijska voditeljica Marijana Batinić, unatoč tome što je majka male Ene, ipak stigne u teretanu, pa se teško odlučiti kome od naših Hrvatica trbušnjaci bolje pristaju. Bile one brinete ili plavuše, ove dame svojim postovima dokazale su kako natjecanje u trbušnjacima neće tako skoro završiti. Premda se bliži kraj ljeta, one zasigurno neće prestati s nadmetanjem u "trbušnom ludilu", a tome ćemo svjedočiti i u nadolazećim jesenskim mjesecima i jedva čekamo vidjeti koja od njih će se naći na tronu i dobiti titulu "najfit trbušnjaka" Hrvatske.

Naslovnica Showbizz