Mozaik Showbizz

Uvijek turbulentno

'Kad će beba?': kod Žorža i Marine očito cvjetaju ruže, a zadnjim objavama su potakli i ćakule

Uvijek turbulentno

Romano Obilinović, poznatiji kao Žorž, i njegova odabranica Marina konačno su se smirili i uživaju u stabilnoj vezi. Oni koji su pratili sapunicu koju su nam priređivali posljednjih godina jako dobro pamte njihova 'petljanja', pa čak i njegove prijetnje smrću, ali čini se da su ti dani iza njih.

Romano je zaboravio na Marininu 'izdaju', a i manekenka je očito njemu oprostila burne reakcije i ispade u javnosti, pa ljeto provode sretni i mirni. Zagrljeni golupčići svojim objavama na društvenim mrežama potakli su i neka nagađanja.

Opet su skupa!? Žorž objavio fotografiju s Marinom u zagrljaju uz poruku 'Vratila se ljubav'!​

Žorž se oženio, jel' moguće?! Nije još, ali doznali smo kad će

-Nisu se još vjenčali, pusti ulicu šta govori brate. Možda bude do kraja godine, možda i ne bude. Žorž je sritan, Marina je sritna. to je najvažnije. A kad bude, brate bit će to pir stoljeća, sve će gorit' za našeg Amiga – ispričao nam je jedan od prijatelja para nedavno, kada se po Splitu proširio trač da je turbulentni par uplovio u bračnu luku.

Ovoga puta šuška se o nečemu drugome.

"Kad će beba?", priupitali su se njihovi pratitelji na Instagramu nakon što je Žorž po tko zna koji put objavio nježnu fotografiju sa svojom Marinom.

O potencijalnom djetetu još se ništa sa sigurnošću ne zna, ali jedno je sigurno, u životu ovoga para trenutno cvjetaju ruže.

Naslovnica Showbizz