Mozaik Showbizz

Tvoje lice zvuči poznatom

'Pretjerano iskarikirana, na momente vulgarna...': Kićo nije bio oduševljen plesačicom koja je glumila njegovu ''Crnu ženu''

Tvoje lice zvuči poznatom

Bilo je svakako zanimljivo čuti što je Kićo Slabinac rekao o nastupu Žanamari Lalić u sinoćnjem izdanju showa "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem ga je "skinula" u danima najveće slave i megahita "Zbog jedne divne crne žene".

"Ja mislim da je imala težak zadatak i da je mogla birati, ne bi sigurno izabrala mene. Ona je dobra pjevačica i čestitam joj na trudu, sigurno se jako namučila. Akcent su stavili na moj vibrato u vokalu koji je teško skinuti, pojavljuje se uvijek na pravom mjestu i u točno određenoj mjeri i nije ga lako skinuti..." - detaljno je "isecirao" nastup slavonski slavuj za Dnevnik.hr.

Kad je garderoba u pitanju, Kićo kaže da je mislio da je on pozornici.

No otkrio je i čime nije bio zadovoljan.

"Uloga crne žene je bila pretjerano iskarikirana, na momente vulgarna. Što se tiče poante pjesme i teksta, nije pogođena, dapače bila je shvaćena pogrešno (u pjesmi nije odletjela crna žena, nego sam odletio ja s pticom srebrnih krila, a ona je ostala tamo daleko u noći, u New Yorku)".

Kićo je sve u svemu zaključio:

"Žanamari bi me mogla uspješno prezentirati na mojim gažama kad bi kroz priču publici želio pokazati kako je to nekad davno izgledalo i zvučalo...".

Naslovnica Showbizz