Mozaik Showbizz

nije im lako

Laura, Amra, Marin, i Minela napustili imanja svojih farmera

nije im lako

Večerašnja epizoda 'Ljubav je na selu' bila je prepuna iznenađenja. Dražen je svoju finalistkinju Mirjanu doveo na plažu u Bratuš, a dok joj je pokazivao otoke poput Hvara i Brača ona ga je iznenadila rekavši mu da je ona sa Brača što ga je jako razveselilo i iznenadilo.

Alojz je pak bio na sto muka. Morao je jednu od svojih djevojaka poslati kući. Laura je prva iznijela svoje mišljenje kako joj je bilo na farmi. 'Super iskustvo, naučila sam nešto novo, a najbolje mi je bilo vađenje krumpira', kazala je Laura dodajući da bi rado ostala kod njega ali da ne zna što on misli o njoj. 'Laura, na žalost, ti moraš napustiti moje imanje', rekao joj je Alojz. Alojz je potom Rebeccu i Snježanu odveo u 'biser Zagorja' -  Kumrovec, što je razveselilo Snježanu jer kao Zagorka nikad nije bila ondje.

Mario je također bio na velikoj muci – Josipa ili Amra? Nakon što je svaka od djevojaka rekla 'završnu riječ', Mario je odlučio da njegovo imanje napušta Amra. 'Josipu sam izabrao jer se zadnje dane više brinula oko ručka i više mi je pričala o svojim emocijama i posvećivala mi pažnje', otkrio je Mario. 

Marijana je došla u goste kod Stanka ne bi li priopćila njemu i njegovim damama da jedna od njih ide s njim na romantično putovanje, što znači da jedna odlazi iz Drniša. Stanko je odabrao za romantično putovanje Ljubicu, pa je tako Ksenija napustila njegovo imanje. 'Ja sam se htjela družiti još ali vrijeme je isteklo', zaključila je Ksenija. Ljubica je bila sretna što ostaje sama sa Stankom. 'Njezin mi karakter baš paše!', otkrio je Stanko, a Ljubici je i suza radosnica kliznula niz lice. 'Ja mislim da je to – to, ako bude nešto jednog dana, bit ćete pozvani!', zaključio je Stanko.

U Durlincima Marin je iznenadio Sandru s doručkom. 'Čestitam na hrabrosti i trudu! Iznenadio me jer sam mislila da ne zna kuhati', rekla je Sandra nakon što joj je servirao jaja. 'Malo je oskudno ali sviđa mi se i izveo si to super za prvi put!', pohvalila ga je Sandra. 

'Napokon smo bili sami i pomislim da tu ima šanse za nas', rekao je Marin u kameru. 'Je li ima nešto među nama?', pitao ju je Marin. 'Možda ima..' bila je tajnovita Sandra.

Dino i Sandra su sjeli za stol ne bi li raspravili tko bi trebao otići s njihovog imanja. Dino je bio u nedoumici kao i Sandra. 'Ja znam da ćeš ti sebi naći dobru, neiskvarenu curu kakvu i zaslužuješ. Ja ti se u odluke neću mijenjati jer je to tvoj život, ali podržat ću te što god da odlučiš', rekla je Dini njegova sestra. A jedina dama među farmerima morala je odlučiti koga ostavlja na farmi, Marina ili Tina. Na kraju se odlučila Marina poslati kući. 'Tužan sam jer mi se jako sviđa', priznao je Marin. 'Tin mi se više uklapa u moj kalup muškarca', otkrila je Sandra.

I Dino je morao donijeti tešku odluku. 'Bilo mi je super se družiti s vama ali odluka koja je sad je ta da na farmi ostaje Denita!'. 'Ja?!', u šoku je ostala Denita. 'Iznenađena sam i šokirana. Bila sam uvjerena da idem doma!', sretno je zaključila Karlovčanka. 'To je tvoja odluka i ja je poštujem', rekla mu je Minela te im zaželjela sreću.

Naslovnica Showbizz