Mozaik Showbizz

ošišana cersei

Suprotno nagađanjima u Dubrovniku jutros ipak počelo snimanje Igre prijestolja

ošišana cersei
Suprotno nagađanjima koja su kružila forumima da ekipa Igre prijestolja više neće snimati u Hrvatskoj, jutros je u Dubrovniku počelo snimanje novih scena. Kako je vidljivo na fotografijama koje je objavio Adventure Dubrovnik na svojoj Facebook stranici, u glavnoj ulozi na setu bila je Lena Headey, koja glumi okrutnu Cercei Lannister.

Zlu je Cersei u finalu prošle sezone snašla zaslužena kazna, pa je javno osramoćena i ošišana - stoga se Lena na jutrošnjem snimanju pojavila s kratkom fizurom.

Govorkanja o odustanku HBO-a od snimanja u Hrvatskoj počela su još početkom ljeta, nakon što, za razliku od prethodnih godina, nije održan niti jedan casting za statiste, a istodobno su stigle vijesti po izgradnji seta u Španjolskoj. Ćakulu nije zaustavila ni vijest da je ministar Gordan Maras za vrijeme posjeta Sjedinjenim državama sklopio sporazum s HBO-om prema kojem će ta produkcijska kuća za snimanje 6. i 7. sezone popularne Igre prijestolja i nekih drugih projakata o kojima još nisu poznati detalji u Hrvatsku uložiti osam milijuna dolara.

No, sudeći po ovim kadrovima, Dubrovnik će još jednom poslužiti kao kulisa za Kraljev grudobran. Ostaje za vidjeti hoće li se snimati i na Klisu, Kaštelima i Šibeniku.

PSD, foto: ADVENTURE DUBROVNIK


Naslovnica Showbizz