Mozaik Showbizz

SAVRŠEN ALTEREGO

Maja Šuput briljirala kao zavodnik Robin Thicke: Uuu... što bi radila da sam muškarac!

SAVRŠEN ALTEREGO
Najboljim nastupom i najboljom transformacijom u trećoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" proglašena je ona Maje Šuput. Uz bodove žirija i kolega kandidata, Maja je odnijela svoju prvu pobjedu zahvaljujući fenomenalnoj transformaciji u pjevača Robina Thickea.

"Stvarno si opet oduševila. Ti vrlo dobro znaš kako je biti djevojka na koju se pale tipovi. Reci kakvo je sad iskustvo muškarca, na kojeg se pale sve djevojke?" - upitao je Đuro nakon nastupa, na što je Maja uzvratila: "Uuu... šta bi radila..."

Saša Lozar je sjajno zabavio odjeven u srebrni kostim Jelene Rozge, pri čemu je bilo evidentno da bi Saša bio - prelijepa žena. Dječačkog lica, bez upečatljivih čvrstih muških kontura (poput onih u glumca Dušana Bučana), Lozar je, osim što je nedvojbeni pjevački i imitatorski talent, i jedno od najzahvalnijih lica za vjerodostojnu masku i šminku.

"Uspio si zadržati ozbiljnost. Mi smo se svi tu zaista smijali, ti si savršena elegantna žena i ja od tebe imam za učiti" - ocijenila je Sandra.

Đuro oduševljen natjecateljima

Đuro mu je poručio:

"Saša, ti si jedan tako talentiran mladić, da je to nevjerojatno. Takva intonacija i takvo savršenstvo pokreta, ne mogu vjerovati i odličan kostim, jako praktičan!"

Ivan Šarić u "obliku" Boba Marleya imao je svoje najbolje izdanje dosad u showu.

"Apsolutno fantastično, super pjesma, super glas, super ti!" poručio mu je Tomo, Đuro je kazao kako je uživao u njegovom nastupu, a Gopcu je bio čaroban.

Renata Sabljak utjelovila je glazbenu divu Whitney Houston.

"Ja ću ti zahvaliti. Ne samo da si me jedanput naježila, nego je to bilo u par navrata!" poručila joj je Sandra, a Đuro je dodao: "Cijelo vrijeme sam želio plesati, stalno sam se držao. Hvala ti za ovu prekrasnu zabavu!"

Za prekrasnu zabavu Đuro se zahvalio i Ivani Marić, koja se transformirala u Gwen Stefani, a Gobac je ustanovio da je bolja od Gwen.

S legendarnom ljubavnom pjesmom iz filma "Titanic" nastupio je Luka Bulić kao Celine Dion.

Maja postaje Šaban Bajramović

"Ovo je večer emocija, večer slavlja i ljubavi. Ovo je bilo predivno!" kazao je Gobac, Đuro je zaključio: "Mene obara s nogu ta tvoja ufuranost u likove koje tumačiš!"

"Ti si toliko uživala i to uživanje si prebacila na nas. Beskrajno si nas zabavila! Ovdje si pokazala da si vrhunska glumica!" - komentirala je Sandra nastup Maje Posavec, koja je bila izvrsni frontmen grupe "Hladno pivo".

Nastup Dušana Bućana proglašen je najslađim, a utjelovio je pjevačicu Meghan Trainor s pjesmom "All about that bass".

Sljedećeg tjedna kandidate očekuju novi izazovi. Ivan Šarić postat će Grace Jones, Saša Lozar Taylor Swift, Renata Sabljak pretvara se u Tošu Proeskog, Ivana Marić u Chaka Khan.

Svakako će biti zanimljivo vidjeti Maju Šuput u liku Šabana Bajramovića, a Dušana Bućana kao Shaggyja. Luka Bulić nastupit će kao pjevač grupe AC/DC, a Maju Posavec ćemo gledati u sastavu grupe AQUA.

PSD, FOTO: NOVA TV
Naslovnica Showbizz