Mozaik Showbizz

Čolomanija traje

Zdravko Čolić kao 'putujući zemljotres' 16. listopada stiže u Split

Čolomanija traje
Lakoća s kojom Zdravko Čolić vlada scenom već desetljećima nevjerojatna je i svojstvena samo njemu. Svaka pjesma nepogrešivo pronađe put do onoga kome je namijenjena jer dolazi iz srca i neopterećeno i to je tajna veze Čole i njegove publike – vole se točno takvi kakvi jesu, vole se već dugo i zajedno će trajati. A ponovo će se vidjeti već za nekoliko tjedana – 16. listopada neponovljivi Čola i njegove Splićanke i Splićani uživat će zajedno u Spaladium Areni!

Na glazbenoj sceni malo je ljudi kao Zdravko Čolić – veliki profesionalac, a opet iskren, neposredan, temperamentan, vjeran svojoj publici i uvijek njihov. Prvim taktovima prve pjesme Čola na svakom koncertu atmosferu bez iznimke diže do usijanja – to je taj 'putujući zemljotres' koji ga prati već desetljećima i koji toliko volimo! 1978., dok je regiju tresao 'Putujućim zemljotresom' i zauvijek zavladao scenom i srcima svoje publike, Čolu je jedan ondašnji list proglasio i najdražom osobom godine – a nakon što su tolike godine prošle, jasno nam je da je ta titula u Čolinom slučaju bez roka trajanja!

Svoj i prirodan, miran i staložen, a opet vatren i nepredvidiv – upravo takav Čola dolazi u Split i upravo takvog Split ga voli! Stari znanci dijelili su već brojne ugodne dane i nezaboravne koncertne večeri, a ovog listopada u Spaladium Areni nesumnjivo ih čeka spektakl.

Za vrhunac jedne od najvećih turneja u karijeri Zdravko Čolić nije slučajno izabrao Split – 16. listopada 'Vatru i barut' u Splitu očekuje prava eksplozija jer Čola i Split – baš su kao vatra i barut!

Online ulaznice za vrhunac velike turneje pronađite na Croatia Tickets sustavu (do ulaznice uz samo nekoliko klikova) te na svim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr, gdje možete pronaći i popis prodajnih mjesta. Ne čekajte dugo jer sudeći po dosadašnjoj prodaji, u Spaladiumu nas očekuje još jedan vrhunski koncert i još jedna rasprodana arena. ''Čolomanija je počela!''

sponzorirani članak
Naslovnica Showbizz