Mozaik Showbizz

JUČER RAT, DANAS PARTY

Big Brother: nakon četiri dana gladovanja Goran i Branislav platili za tulum 500 eura, koji će otići obitelji Vasić

JUČER RAT, DANAS PARTY
Pretposljednji dan života na vitaminskim pripravcima je učinio svoje – Branislav i Goran su napokon pokleknuli i priuštili sebi i ostalim stanarima normalan obrok, ali i dvosatni tulum, kojeg će gledatelji Big Brothera imati priliku vidjeti večeras.

Brandžo je tako s Big Brotherom nagodio cijenu večere i spustio cijenu s prvotnih 300 eura na jedan euro, pa su stanari podijelili punjenu vješalicu na 12 dijelova.

Svi su iznimno cijenili takvu njegovu gestu, a posebno su sretni bili blizanci Vasić, jer su napokon izvršili svoj tajni zadatak, a i zato što im je Ervin dao svoj komad mesa.

Nategnutost popustila

Odnosi u BB kući su bolji nakon debate, kada su rekli što misle jedni o drugima, pa odnosi više nisu toliko nategnuti. 

Počeli su se nazirati znakovi popuštanja kod novopečenih bogataša, pa je Big Brother odlučio iskoristiti priliku i ponudio Goranu i Branislavu tulum u trajanju od sat i pol, s glazbom, hranom i pićem za 500 eura. Oni su pokazali svoje pregovaračke vještine i uspjeli produljiti trajanje tuluma na dva sata.

Stanari su na svojoj plazmi pratili sve što se događa u Ispovjedaonici pa su ih, nakon što su izašli van, dočekali kao heroje.

Budući da svi novci koje BB bogataši potroše idu bračnom paru Vasić, i oni imaju razloga za sreću...

PSD, FOTO: RTL TELEVIZIJA
Naslovnica Showbizz