Mozaik Showbizz

AUTORICI U ČAST

Bralić, Grdović, Ićo... u trogirskoj kuli Kamerlengo pjevaju stihove Vilme Neškovčin

AUTORICI U ČAST
Za kraj trogirskog kulturnog ljeta organizatori najavljuju "najveću koncertnu poslasticu" - autorsku večer pod nazivom "Škrinja jubavi", koja će se u kuli Kamerlengo održati 10. rujna s početkom u 20 sati.

Riječ je o autorskoj večeri Vilme Neškovčin, autorice tekstova mnogih hrvatskih glazbenih hitova, koje pjevaju najpoznatija glazbena imena hrvatske estrade, a koja su se s velikim zadovoljstvom odazvala pozivu na nastup u Trogiru.

Ševo će začiniti poezijom

U sklopu gala koncerta nastupit će Tomislav Bralić i klapa Intrade, Mladen Grdović, Marko Škugor, Alen Slavica, Ivica Sikirić Ićo i mnogi drugi prijatelji, a recitiranjem poezije večer će začiniti dramski prvak, kazališni, te televizijski i filmski glumac, Joško Ševo.

- Publika uživa u ovim najljepšim dalmatinskim stihovima, no vjerojatno većina ne zna da su iz pera Vilme Neškovčin. Prekrasna trogirska večer s pismom pod zvizdama i to još unutar kamenih zidina zasigurno su najljepša pozivnica na koncert - pozvao je Tomislav Bralić.Ulaznice po cijeni od 50 kuna mogu se nabaviti u Turističkoj zajednici Grada Trogira i putem sustava Eventima.

PSD
Naslovnica Showbizz