Mozaik Showbizz

GREŠKA 'ZLATA VRIJEDNA'

Nakon objave teksta na našem portalu, Hladno pivo pozvalo i 'Vertigo' da im budu predgrupa na Tvrđavi Gripe

GREŠKA 'ZLATA VRIJEDNA'
Na našem smo portalu nedavno objavili vijest kako će splitski band "Vertigo" nastupiti kao predgrupa Hladnom pivu, na njihovom koncertu na Tvrđavi Gripe, 12. rujna, temeljenu na informaciji koju smo o mladom bendu i njihovim nadolazećim aktivnostima primili u službenoj pošti iz njihovih redova.

Sad se ispostavlja da je ta informacija zatekla i iznenadila članove "Hladnog piva", koji su, nakon početne zbunjenosti, reagirali baš "drugarski", u stilu: "Pa, zašto ne?!".

I tako se mladi splitski bend i, ovaj put, službeno našao u ulozi predgrupe "Hladnom pivu", uz šoltanski "Mjesni odbor", od ranije planiran i dogovoren.

"Telefoni Mjesnom odboru i Hladnom pivu počeli su zvoniti i postavilo se pitanje: tko je taj Vertigo i otkud oni u priči? Brzo se shvatilo da je došlo do zabune, no Hladno pivo je pomislilo: a zašto ne? Nakon što su na Youtubeu poslušali što bend radi i kako zvuče, odlučeno je da i Vertigo dobije svoju priliku na pozornici i nastupi kao predgrupa predgrupi, prije Mjesnog odbora, i prije Hladnog piva" - objasnili su iz Menarta, izdavačke kuće Hladnog piva.

Ne propustite Mjesni odbor!

Mile Kekin očito je rado podrška mladim glazbenicima koji obećavaju, o suradnji s Mjesnim odborom kaže:

"Kad smo zadnji put svirali s Mjesnim odborom, na splitskoj promociji 'Svijeta glamura', oni su bili tek perspektivni bend s četiri člana, a danas ih na bini bude i duplo više.


Pozornicu 'Piva' na aktualnoj turneji prati ovakav 'styling'
U ministarstvu gospodarstva bi se pohvalili porastom od 163 posto. Tada su bili bez albuma, a danas ih imaju dva, što je matematički porast od 231 posto. Tada skoro nitko nije znao za njih, a danas već imaju masu fanova što je porast od... e, sad mi zaštekao digitron! - kroz smijeh je ustvrdio Kekin i dodao:


"Mjesni odbor je bend koji je opravdao naše povjerenje i koji je nastavio rasti i raditi odlične pjesme. A to nije lako. Osim toga su zadržali vedri duh i pozitivnu energiju, što ih čini našim najdražim gostima. Stoga dragi naši fanovi , nemojte zakasniti na ovaj odličan bend. Bit će vam žao!" - poručio je pjevač "Hladnog piva".

PSD, FOTO: CROPIX
Naslovnica Showbizz