ShowbizTeški luksuz

Sve je spremno za pir desetljeća: Tedeschi u subotu ženi 17 godina stariju milijunašicu, uzvanici već pristižu na otok, a dobili su i posebne upute za ponašanje

Piše V. P.
emil

Sve je spremno za svadbu desetljeća, sina predsjednika uprave i većinskog vlasnika Atlantic grupe Emila Tedeschija mlađeg i jedne od najbogatijih Hrvatica i kćeri tajanstvenog hrvatskog milijardera Nike Perenčević.

Uzvanici su već počeli pristizati u luksuzni lošinjski hotel Belleveue u kojem obitelj Perenčević ima suvlasničke udjele. Prema želji mladenaca goste će zabavljati Tony Cetinski, Massimo i Gibonni, a svi oni koji će slaviti s novopečenim supružnicima dobili su naputak da nijednu fotografiju s vjenčanja ne smiju objaviti na društvenim mrežama.

Nakon dvogodišnje veze s Lanom Jurčević, kćeri nogometnog trenera Nikole Jurčevića, 23-godišnji Emil Tedeschi zaljubio se u 17 godina stariju Niku koja iza sebe ima brak i troje djece. Njezin je otac Mihajlo Perenčević, tajkun koji je svoj biznis razgranao iz Rusije preko Londona, pa sve do Los Angelesa.

Mama Sonja Perenčević posjeduje restorane od kojih se ističe kultni restoran Dan Tana’s smješten u zapadnom Hollywoodu, gdje dolaze Clint Eastwood, Kim Kardashian, Larry King, Benicio del Toro, Quentin Tarantino, George Clooney i Paris Hilton.

#VJENčANJE#NIKA PERENčEVIć#EMIL TEDESCHI MLAđI