Showbizone su bitne

Sve je napustila zbog ljubavi, sad gušta u Splitu: 'Bila sam dijete kad ste snimale, sad imam troje djece, a vi ste još prijateljice'; Modna blogerica oduševila fotografijama sina i najbolje prijateljice

Piše M.Dr.

Simpatična Petra Nižetić Mastelić posljednih dana gušta u svom Splitu!

Cijela obitelj već neko vrijeme provodi u Hrvatskoj, a Petra se u subotu pojavila na  predblagdanskom domjenku GKM-a nazvan 'Splićanke za Splićanke'.

Ansambl 'Splićanki', hit-predstave GKM-a najavio turneju koja počinje u dvorani na Gripama ,uključuje Zadar i Šibenik te završava u 'Lisinskom' 

Dominiralo je tamo žensko društvo iz umjetničkog, sportskog i medijskog miljea, a ansambl 'Splićanki' pojavio se u 'proširenom' sastavu.

Petra nešto češće zadnjih dana i na svom Instagramu objavljuje fotografije iz Splita jer vjerojatno želi uhvatiti svaki trenutak provoden u gradu u kojoj su njeni najbliži, rodbina i prijatelji.

Nezaobilazne su na njenim fotografijama dvije osobe, njezin maleni sinčić Jozo, te dugogodišnja prijateljica Marijana Batinić, a njih dvije svakako koriste svaki slobodan trenutak koji mogu provesti zajedno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

• Neka su prijateljstva vječna ? • @marijanabatinic @mayolol_

A post shared by Petra Nizetic Mastelic (@modakomoda) on

 

Petra i Marijana radile su godinama emisiju 'Pola ure torture'. Nakon što se emisija prestala prikazivati, njih dvije su se razdvojile, no prijateljstvo nikada nije prestalo.

 

Petra je zbog ljubavi prema građevinskom poduzetniku Frani Masteliću otišla u Ameriku. Njih dvoje vjenčali su se i u Hrvatskoj, a upravo je Marijana bila kuma na vjenčanju u Splitu.

Marijana je svoju  karijeru nastavila u Zagrebu gdje je sa svojim suprugom Matejom Pašalićem i njihovom kćeri Enom svila obiteljsko gnijezdo.

 

 

 

#SPLIT#MARIJANA BATINIć#PETRA NIžETIć MASTELIć