ShowbizU dobrom društvu

Napokon se i ona ukazala: supruga Šime Vrsaljka sinoć slavila u restoranu s 'vatrenima', atraktivna Zadranka nije bila jedina ljepotica na fešti

Piše J. V.
nogometasi_okrugljak10-170718

Dok neke supruge i djevojke naših reprezentativaca "iskaču iz paštete", i inače, a za vrijeme ovoga Svjetskog prvenstva to je pogotovo došlo do izražaja, ima među njima i nekoliko tajanstvenih ljepotica.

Neaktivne na društvenim mrežama, rijetko u javnosti i samozatajne kad je u pitanju privatni život, žena Šime Vrsaljka i djevojka Marka Pjace ne samo da nisu medijski eksponirane, nego većina navijača ne zna ni kako izgledaju.

Jednu od ove dvije dame nisu čak ni fotografi "ulovili" na tribinama u Rusiji, iako je, naravno, bila tamo kao podrška. No sinoć se se i ona, konačno, ukazala.

Atraktivna Zadranka Matea Kedžo na večeru u poznati zagrebački restoran "Okrugljak" stigla je u društvu supruga Vrsaljka, a naš ju je fotograf uspio samo na trenutak fotografirati. Osim nje, primijetili smo i da je Subašić stigao u "lijepome društvu", a i Marko Pjaca je poveo djevojku, apsolventicu fizioterapije Mariju Pavičić.

Pogledajte fotogaleriju: nakon veličanstvenog dočeka 'vatrene' je čekala gozba u poznatom restoranu

Uočili smo i suprugu Zlatka Dalića, Davorku Propadalo, u "boji sezone" - žute hlače sparila je s košuljicom na prugice, unijevši malko šarenila u prilično klasično odjevenu ekipu.

Dokad se sinoć slavilo, ne znamo točno, ali fešta s prilično umornim nogometašima potrajala je do ranih sati jutros. Kako će i "kakvi", reprezentativci stići na doček u Split, možemo samo pretpostavljati...

#VATRENI#šIME VRSALJKO#MARKO PJACA#MARIJA PAVIčIć#MATEA KEDžO#OKRUGLJAK