ShowbizTUGA I NEVJERICA

'Kakvi su sve dripci bili oko njega, često su ga i gazili, i baš on ode! Požalim što nisam vjernik!': Ida Prester i brojni glazbenici opraštaju se od Ante Perkovića

Piše M.K.
5. ožujak 2017. - 18:25
prester
rgx time: 5.4121017456055E-5

"Već dugo me nečija smrt nije tako potresla. Dugogodišnji prijatelj, pametan, topao i nevjerojatno drag čovjek, čudna kombinacija sramežljivog introverta i neočekivano teatralnog ekstroverta na pozornici, skromni egzibicionist.

Duboka, fina i misleća osoba, kakve izumiru. Prava riječ. Život jebeno nije fer, kakvi sve dripci su bili oko njega, često ga i gazili, i baš on ode. Vjernici bi rekli - Bog ga je uzeo. Često požalim što nisam vjernik, pa da mi to sve ima smisla..

Eto - umro isti dan kad i Vlada Divljan, to je ta energija, neka toplina koju neki ljudi nose. Ante, nismo se puno družili zadnjih godina, voljela bih da jesmo. RIP" - napisala je glazbenica i voditeljica Ida Prester na svom Facebook profilu, dojmljivo i dirljivo se pozdravljajući s prerano preminulim novinarom, rock kritičarem i glazbenikom Antom Perkovićem.

I Ivanka Mazurkijević je reagirala na objavu, navodeći: "Ovo baš udari u pleksus!".

Među glazbenicima koji su s tugom i nevjericom dočekali vijest o Perkovićevom preranom odlasku je i Jadranka Ivaniš Yaya, pjevačica Jinxa, koja je napisala:

"Što da mislim više?. Uzimaš najbolje od najboljih... jedinstvene, duhovite, pametne..

Kao da je dio plana, kao da nam želiš reći da nije njihovo ovo ružno vrijeme i mjesto, kao da ih želiš preseliti u bolju dimenziju?

Angažirati, zaposliti? Dati im da se u miru igraju i stvaraju? Možda spasiti? Sigurna sam da u svijetu ideja, negdje izvan naseg dohvata, nedostaje pravih radnika.

Zbogom prijatelju, nasmijao si me sto puta. rip Ante." - napisala je Yaya.

 

 

 

#IDA PRESTER#ANTE PERKOVIć